Oldalak

Járok az álmok útján és próbálgatom a szárnyaimat.

"Álmodj, amit csak akarsz, menj, ahova szeretnél, légy az, aki szeretnél, mert csak egy életed van, s csak egy lehetőséged, hogy olyan dolgokat csinálj, amit szeretnél!" (Paulo Coelho)

"Add tovább a tudományt! Valamikor elindult a foltvarró-staféta, hogy szerteágazó világmozgalom legyen belőle. Ma névtelen foltvarróknak köszönhetik a neves művészek is azt, hogy kitaposták az utat. A foltvarrás közösségi tevékenység, ez talán a legszebb (ha nem is mindig a legmutatósabb) része. Ne felejtsd el: csak az félti a tudományát, akinek kevés van belőle. A féltékenység és az irigység veszélyes kór, elsősorban annak árt, aki birtokolja. Szabadulj meg tőle"

(Dolányi Anna: Hasznos könyv foltvarróknak)


Magamról

Saját fotó
Anya vagyok és feleség! Ez a státuszom, a foglalkozásom, a hivatásom. Három fiam van! Ha akad egy kis szabadságom, akkor alkotok. Mindenfélét. Csakúgy... A varrás nagy szerelem.

Köszönöm, hogy benéztél hozzám!

Ha megtetszett valami és Te is szeretnél, írj bátran!

bozsomati@gmail.com

2010. április 11., vasárnap

Neszeszerek

Olyan régóta ki akartam már próbálni, hogy egyből 7!-et csinálok :-) Nem aprózom el. Nagyon sokféle neszi szabásmintát találtam a neten, de nekem a lekerekített tetejű tetszik a legjobban. Majd rakok képeket, de egyenlőre annyira félkész állapotban vannak...
Aztán szeretném majd kipróbálni a hajtogatós bevásárlószatyrot is, meg mobiltartót, meg pzs tartót, meg.....ööööö sok ötletem van. :-)

Láttam egy annyira jó és ami fontos olcsó! pókemberes anyagot, hogy abból meg a legkisebb fiamnak varrnék ágyneműt. Teljes pókember láz van itten kéremszépen. A vicces az egészben, hogy magát a filmet/mesét nem is látta. Mit tesz az ovi?! Nagyfiaim kaptak a Jézuskától egy-egy ágytakarót, kisfocisták révén, kedvenc klubcsapatuk színeiben (Barcelona). Szóval Pumpikámnak adósa vagyok! :-)
Íme a barcás ágytakaró:

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése