Oldalak

Járok az álmok útján és próbálgatom a szárnyaimat.

"Álmodj, amit csak akarsz, menj, ahova szeretnél, légy az, aki szeretnél, mert csak egy életed van, s csak egy lehetőséged, hogy olyan dolgokat csinálj, amit szeretnél!" (Paulo Coelho)

"Add tovább a tudományt! Valamikor elindult a foltvarró-staféta, hogy szerteágazó világmozgalom legyen belőle. Ma névtelen foltvarróknak köszönhetik a neves művészek is azt, hogy kitaposták az utat. A foltvarrás közösségi tevékenység, ez talán a legszebb (ha nem is mindig a legmutatósabb) része. Ne felejtsd el: csak az félti a tudományát, akinek kevés van belőle. A féltékenység és az irigység veszélyes kór, elsősorban annak árt, aki birtokolja. Szabadulj meg tőle"

(Dolányi Anna: Hasznos könyv foltvarróknak)


Magamról

Saját fotó
Anya vagyok és feleség! Ez a státuszom, a foglalkozásom, a hivatásom. Három fiam van! Ha akad egy kis szabadságom, akkor alkotok. Mindenfélét. Csakúgy... A varrás nagy szerelem.

Köszönöm, hogy benéztél hozzám!

Ha megtetszett valami és Te is szeretnél, írj bátran!

bozsomati@gmail.com

2010. április 24., szombat

Szütyő és az ikrek

Annyira szép idő volt ma, és nagyon dilemmáztam, hogy varrógép v. kert. Varrásban elmaradásom is volt, na meg az újdonság varázsa is vonzott. Végül voltam a kertben is, sőt még fagyizni is elsétáltunk és varrtam is.


Neszeszer gyártásba fogtam még a múltkor, aztán a nagylendületben elsodródtam :-) Végül csak befejezem szépen leassan mindet. Akárhogyan is iparkodom, gyakorolok, rá kell jönnöm, hogy bizony zipzárat csak kézzel lehet igazán szépen bevarrni.
Íme a két prototípus. Én csak úgy nevezem őket, hogy az ikrek. Varrógéppel varrtam be a zipzárt mindkettőbe.
A mai munkámat nagyon élveztem. Kedves barátosném felkérésének teszek eleget. A lentebb bemutatott életfa motívum ölt testet a készülő dob-tartó szütyőn.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése