Oldalak

Járok az álmok útján és próbálgatom a szárnyaimat.

"Álmodj, amit csak akarsz, menj, ahova szeretnél, légy az, aki szeretnél, mert csak egy életed van, s csak egy lehetőséged, hogy olyan dolgokat csinálj, amit szeretnél!" (Paulo Coelho)

"Add tovább a tudományt! Valamikor elindult a foltvarró-staféta, hogy szerteágazó világmozgalom legyen belőle. Ma névtelen foltvarróknak köszönhetik a neves művészek is azt, hogy kitaposták az utat. A foltvarrás közösségi tevékenység, ez talán a legszebb (ha nem is mindig a legmutatósabb) része. Ne felejtsd el: csak az félti a tudományát, akinek kevés van belőle. A féltékenység és az irigység veszélyes kór, elsősorban annak árt, aki birtokolja. Szabadulj meg tőle"

(Dolányi Anna: Hasznos könyv foltvarróknak)


Magamról

Saját fotó
Anya vagyok és feleség! Ez a státuszom, a foglalkozásom, a hivatásom. Három fiam van! Ha akad egy kis szabadságom, akkor alkotok. Mindenfélét. Csakúgy... A varrás nagy szerelem.

Köszönöm, hogy benéztél hozzám!

Ha megtetszett valami és Te is szeretnél, írj bátran!

bozsomati@gmail.com

2010. április 3., szombat

Itt a húsvét!

Mi ezzel a barkafával várjuk a húsvétolást! Sokat sütöttem, főztem. Nagyon szeretem a húsvétot. Lehet nem leszek túl népszerű, de nem vagyunk vallásosak, így nekünk/nekem a húsvét, inkább a tavasz ünnepe. Ilyenkor már általában langyos szellő lengedez, a napocska is melegebben süt és nyíladoznak a virágok is a kertben. Most éppen a nárciszok és a jácintok. Na meg elkezdte bontani szirmait a sárgabarackfa is :-) Zöldel a határ, csicseregnek a madarak és ez nekem elég, hogy majd szét vessen a boldogság.
Boldogságom másik forrása. Ime az én kis csoda masinám. Olyan régóta vágytam rá, lelkemben oly régóta dédelgettem és most megvan végre!!! Nagyon, nagyon sokat vajudtam, míg végül ráesett a választásom. Egyenlőre ismerkedünk, apró lépésenként. Öröm vele varrni. Olyan, mint egy álom. Halk, gyors, megbízható. Húsvétolás miatt egyenlőre tényleg csak futó ismerettség a miénk, de legyen csak vége az ünnepnek, akkor aztán rászabadulok a gépre és jaj neketek anyagok! Reszkessetek, mert jövök!

3 megjegyzés:

 1. Gratulálok az új gépedhez! Nekem is erre fáj a fogam, de még nem tudtam magamat sem meggyőzni, miért is kellene lecserélnem a másikat.
  Nagyon érdekelnének a tapasztalataid, majd ha már többet varrtál vele :-)

  VálaszTörlés
 2. Szia!
  Nagyon örülök, hogy benéztél! Nekem mindenképpen cserélnem kellett a gépemet. Tapasztalataimat pedig remélem nemsokára megoszthatom :-)

  VálaszTörlés
 3. Ez nagyon szép! Melyik a kettő közül? Tudom hogy sokat vajúdtál rajta, de biztos vagyok benne, hogy sok gyönyörű szépség kerül ki majd vele a kezeid közül! Gratulálok, és boldog húsvétot nektek!

  VálaszTörlés