Oldalak

Járok az álmok útján és próbálgatom a szárnyaimat.

"Álmodj, amit csak akarsz, menj, ahova szeretnél, légy az, aki szeretnél, mert csak egy életed van, s csak egy lehetőséged, hogy olyan dolgokat csinálj, amit szeretnél!" (Paulo Coelho)

"Add tovább a tudományt! Valamikor elindult a foltvarró-staféta, hogy szerteágazó világmozgalom legyen belőle. Ma névtelen foltvarróknak köszönhetik a neves művészek is azt, hogy kitaposták az utat. A foltvarrás közösségi tevékenység, ez talán a legszebb (ha nem is mindig a legmutatósabb) része. Ne felejtsd el: csak az félti a tudományát, akinek kevés van belőle. A féltékenység és az irigység veszélyes kór, elsősorban annak árt, aki birtokolja. Szabadulj meg tőle"

(Dolányi Anna: Hasznos könyv foltvarróknak)


Magamról

Saját fotó
Anya vagyok és feleség! Ez a státuszom, a foglalkozásom, a hivatásom. Három fiam van! Ha akad egy kis szabadságom, akkor alkotok. Mindenfélét. Csakúgy... A varrás nagy szerelem.

Köszönöm, hogy benéztél hozzám!

Ha megtetszett valami és Te is szeretnél, írj bátran!

bozsomati@gmail.com

2010. április 16., péntek

Már megint összecsapnak a hullámok

Keveset jövök. Nagy dilemma, mert vagy itt ülök a gép előtt és akkor nem alkotok, v. alkotok és akkor azért nem jövök. Vagy nem jó a fényképező, v. éppen ezerfelé kell rohannom. Leginkább, ez utóbbi a jellemző. Függönyt is varrtam és van egy befejezésre váró takaróm is. Na meg jön a május!!! Szülinapi dömping lesz!
Egyik barátosnőmtől kaptam egy szívemnek kedves felkérést. Magyar motívumos tartót kell varrnom. Fejben már megvan. Sőt az applikálandó motívumot is megterveztem. Most már csak hajrá!

1 megjegyzés: