Oldalak

Járok az álmok útján és próbálgatom a szárnyaimat.

"Álmodj, amit csak akarsz, menj, ahova szeretnél, légy az, aki szeretnél, mert csak egy életed van, s csak egy lehetőséged, hogy olyan dolgokat csinálj, amit szeretnél!" (Paulo Coelho)

"Add tovább a tudományt! Valamikor elindult a foltvarró-staféta, hogy szerteágazó világmozgalom legyen belőle. Ma névtelen foltvarróknak köszönhetik a neves művészek is azt, hogy kitaposták az utat. A foltvarrás közösségi tevékenység, ez talán a legszebb (ha nem is mindig a legmutatósabb) része. Ne felejtsd el: csak az félti a tudományát, akinek kevés van belőle. A féltékenység és az irigység veszélyes kór, elsősorban annak árt, aki birtokolja. Szabadulj meg tőle"

(Dolányi Anna: Hasznos könyv foltvarróknak)


Magamról

Saját fotó
Anya vagyok és feleség! Ez a státuszom, a foglalkozásom, a hivatásom. Három fiam van! Ha akad egy kis szabadságom, akkor alkotok. Mindenfélét. Csakúgy... A varrás nagy szerelem.

Köszönöm, hogy benéztél hozzám!

Ha megtetszett valami és Te is szeretnél, írj bátran!

bozsomati@gmail.com

2010. június 21., hétfő

Az elmúlt hét

Az elmúlt hét jól elmúlt. Bizsergek már az alkotási vágytól, de ezen a múlt héten nem is álmodhattam róla. Vége lett a sulinak. Csodás bizonyítványokat mondhatnak magukénak iskolás fiaim. Mindketten kítűnő tanulók lettek. Nagyon, nagyon büszke vagyok rájuk! A hét második felében nagyfiammal Szlovákiába utaztunk egy nemzetközi focitornára. Gyönyörűséges helyszínen zajlottak az események. A többiek itthonról szurkoltak.
Gyakorló háziasszonyok és anyukák tudják mit jelent itt hagyni néhány napra a háztartást és a családot :-) Szóval hazaérkezés után bizony romok fogadtak. Na meg az iszonyatos szennyes mennyiség, amihez mi is hozzájárultunk. Kárpótolt, hogy vasárnap viszont együt lehettünk...
Kezdődik a hét és izzítom a varrógépet. Varrásra fel!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése