Oldalak

Járok az álmok útján és próbálgatom a szárnyaimat.

"Álmodj, amit csak akarsz, menj, ahova szeretnél, légy az, aki szeretnél, mert csak egy életed van, s csak egy lehetőséged, hogy olyan dolgokat csinálj, amit szeretnél!" (Paulo Coelho)

"Add tovább a tudományt! Valamikor elindult a foltvarró-staféta, hogy szerteágazó világmozgalom legyen belőle. Ma névtelen foltvarróknak köszönhetik a neves művészek is azt, hogy kitaposták az utat. A foltvarrás közösségi tevékenység, ez talán a legszebb (ha nem is mindig a legmutatósabb) része. Ne felejtsd el: csak az félti a tudományát, akinek kevés van belőle. A féltékenység és az irigység veszélyes kór, elsősorban annak árt, aki birtokolja. Szabadulj meg tőle"

(Dolányi Anna: Hasznos könyv foltvarróknak)


Magamról

Saját fotó
Anya vagyok és feleség! Ez a státuszom, a foglalkozásom, a hivatásom. Három fiam van! Ha akad egy kis szabadságom, akkor alkotok. Mindenfélét. Csakúgy... A varrás nagy szerelem.

Köszönöm, hogy benéztél hozzám!

Ha megtetszett valami és Te is szeretnél, írj bátran!

bozsomati@gmail.com

2010. június 26., szombat

Nem bírom ki!

..., hogy ne rakjam be! :-) Egész héten ezzel szöszmötöltem. Persze zajlott az élet is, de varrásügyileg ezeket csináltam. Összehajtható ökoszatyrokat.
Ma lesz a találkozó és úúúgy várom, hogy odaadhassam és annyira kiváncsi vagyok, hogy mit fognak hozzá szólni. Sajnos nem lesz teljes a létszám, de gondoltam mindenkire!!!


5 megjegyzés:

 1. nagyon szépek :-) nem is tudnék választani melyik a legszebb :-)

  VálaszTörlés
 2. Micsoda összeállítás! Szépeket látni nálad! Olyan tiszta munkáid vannak!:)

  VálaszTörlés
 3. Köszönöm Lányok, hogy benéztetek! Köszönöm a dícsérő szavakat! Volt nagy öröm!!!

  VálaszTörlés
 4. Nehéz volt választani! :-)
  Köszönöm! :-)

  VálaszTörlés
 5. Nehéz volt választani! :-)
  Köszönöm! :-)

  VálaszTörlés