Oldalak

Járok az álmok útján és próbálgatom a szárnyaimat.

"Álmodj, amit csak akarsz, menj, ahova szeretnél, légy az, aki szeretnél, mert csak egy életed van, s csak egy lehetőséged, hogy olyan dolgokat csinálj, amit szeretnél!" (Paulo Coelho)

"Add tovább a tudományt! Valamikor elindult a foltvarró-staféta, hogy szerteágazó világmozgalom legyen belőle. Ma névtelen foltvarróknak köszönhetik a neves művészek is azt, hogy kitaposták az utat. A foltvarrás közösségi tevékenység, ez talán a legszebb (ha nem is mindig a legmutatósabb) része. Ne felejtsd el: csak az félti a tudományát, akinek kevés van belőle. A féltékenység és az irigység veszélyes kór, elsősorban annak árt, aki birtokolja. Szabadulj meg tőle"

(Dolányi Anna: Hasznos könyv foltvarróknak)


Magamról

Saját fotó
Anya vagyok és feleség! Ez a státuszom, a foglalkozásom, a hivatásom. Három fiam van! Ha akad egy kis szabadságom, akkor alkotok. Mindenfélét. Csakúgy... A varrás nagy szerelem.

Köszönöm, hogy benéztél hozzám!

Ha megtetszett valami és Te is szeretnél, írj bátran!

bozsomati@gmail.com

2010. június 9., szerda

Mindjárt itt a VAKÁCIÓ!

Már ezerrel megy a visszaszámlálás! Mindjárt itt a VAKÁCIÓ!
Egy híjján elkészültek az ajándékok is a tanerőknek. B.-nek két tanító nénije van, ők kapnak egy-egy noteszt saját és egyedi borítással.
M.-nak sok-sok tanár nénije van. Ők papírzsepi tartót/mobil tartót kapnak.
Az egy híjja, pedig M. osztályfőnöke. Az ő ajándéka is készül és már majdnem kész, de egy váratlan félnapos áramszünet keresztülhúzta a számításaimat. Szóval azt majd este befejezem. Hálás szívvel és sok szeretettel készítettem mindet! Remélem örülni fognak...5 megjegyzés:

 1. Nagyon szépek!
  Hihetetlen mennyi türelmed van :-) Felét nekem adhatnád :D
  Csak hogy mindig értetlenkedjek :D a mobil tartók cipzárral záródnak? Mert nagyon nagyon klasszak. Vagy csak egymásra záródik a teteje?

  VálaszTörlés
 2. Köszi! Nagyon élveztem, ahogy belelendültem.
  Gondolkodtam a cipzáron, meg is vettem, de végül nem raktam bele. Szűkre vettem a száját, így könnyen ki lehet venni belőle a mobilt, de talán benne is marad. Sokat vaciláltam. Felmerült még egy pici patent (olyan rávarrhatós) gondolata is... Jelenleg 10-es papírzsepik vannak benne.

  VálaszTörlés
 3. nézem, nézem, de nem tudok rájönni :-)
  szóval a tetején egymásra záródik a teteje? Ha tudsz, küldj egy képet légyszi, mert olyan értetlenke vagyok :-) (olyat ahol látszik a "szája" :D

  VálaszTörlés
 4. Majd csinálok olyan képet is. Egyébként csak egyszerűen összeér a szája. Semmi extra :-)) Na majd este fotózok!

  VálaszTörlés
 5. A katedrál üvegesdi marha jó :)

  VálaszTörlés