Oldalak

Járok az álmok útján és próbálgatom a szárnyaimat.

"Álmodj, amit csak akarsz, menj, ahova szeretnél, légy az, aki szeretnél, mert csak egy életed van, s csak egy lehetőséged, hogy olyan dolgokat csinálj, amit szeretnél!" (Paulo Coelho)

"Add tovább a tudományt! Valamikor elindult a foltvarró-staféta, hogy szerteágazó világmozgalom legyen belőle. Ma névtelen foltvarróknak köszönhetik a neves művészek is azt, hogy kitaposták az utat. A foltvarrás közösségi tevékenység, ez talán a legszebb (ha nem is mindig a legmutatósabb) része. Ne felejtsd el: csak az félti a tudományát, akinek kevés van belőle. A féltékenység és az irigység veszélyes kór, elsősorban annak árt, aki birtokolja. Szabadulj meg tőle"

(Dolányi Anna: Hasznos könyv foltvarróknak)


Magamról

Saját fotó
Anya vagyok és feleség! Ez a státuszom, a foglalkozásom, a hivatásom. Három fiam van! Ha akad egy kis szabadságom, akkor alkotok. Mindenfélét. Csakúgy... A varrás nagy szerelem.

Köszönöm, hogy benéztél hozzám!

Ha megtetszett valami és Te is szeretnél, írj bátran!

bozsomati@gmail.com

2010. június 5., szombat

Szülinapi meghívás

B-t meghívta egy kislány az osztályból, a szülinapjára. Sajnos B. nem tud ott lenni a bulin, mert meccs lesz és pótolhatatlan tagja a csapatnak, de azért az ajádékot elvisszük és felköszöntjük a kislányt. Boldog szülinapot kívánunk innen is!

3 megjegyzés:

 1. Nagyon szép! biztos örülni fog neki az ünnepelt!
  Bár azt nem tudom mi lehet, könyvborító? Vagy kis pénztárca?
  Irigyellek a türelmedért, hogy ilyen szépen díszítetted is.

  VálaszTörlés
 2. Köszi!
  Vettünk egy noteszt és annak csináltam ezt a borítót. Először csak egy kis hímzést akartam, aztán annyira belelendültem, hogy nem bírtam abbahagyni :-) Éjjel kettőkor fejeztem be! Mondjuk este kilenc után kezdtem neki...

  VálaszTörlés
 3. Mindenki meg fogja hívni B-t a szülinapjára, készülj fel! ;)

  VálaszTörlés