Oldalak

Járok az álmok útján és próbálgatom a szárnyaimat.

"Álmodj, amit csak akarsz, menj, ahova szeretnél, légy az, aki szeretnél, mert csak egy életed van, s csak egy lehetőséged, hogy olyan dolgokat csinálj, amit szeretnél!" (Paulo Coelho)

"Add tovább a tudományt! Valamikor elindult a foltvarró-staféta, hogy szerteágazó világmozgalom legyen belőle. Ma névtelen foltvarróknak köszönhetik a neves művészek is azt, hogy kitaposták az utat. A foltvarrás közösségi tevékenység, ez talán a legszebb (ha nem is mindig a legmutatósabb) része. Ne felejtsd el: csak az félti a tudományát, akinek kevés van belőle. A féltékenység és az irigység veszélyes kór, elsősorban annak árt, aki birtokolja. Szabadulj meg tőle"

(Dolányi Anna: Hasznos könyv foltvarróknak)


Magamról

Saját fotó
Anya vagyok és feleség! Ez a státuszom, a foglalkozásom, a hivatásom. Három fiam van! Ha akad egy kis szabadságom, akkor alkotok. Mindenfélét. Csakúgy... A varrás nagy szerelem.

Köszönöm, hogy benéztél hozzám!

Ha megtetszett valami és Te is szeretnél, írj bátran!

bozsomati@gmail.com

2010. június 10., csütörtök

Még mindig van adósságom

A legkisebb hugomnak is volt szülinapja májusban. Sajnos mostanában nagyon keveset találkozunk. Most költöznek saját lakásba és szeretett volna egy edényfogó kesztyűt az új konyhájába. Kívánság volt még, hogy zöld legyen és az ovis jeleik legyenek rajta. Nos kívánsága teljesült!
Kedves hugocskám, Isten éltessen sokáig és nagyon sok boldogságot kívánok innen is. Remélem tetszik és vágyakozni fogsz rá, hogy mihamarabb meglátogass minket!! :-)

1 megjegyzés:

  1. Tesóm, ez nagyon állat! Nagyon nagyon köszi! :D Tényleg nagyon örülök neki!
    Ahogy lehet megyünk. Mert vágyakozunk, csak időnk nincsen. :(

    VálaszTörlés