Oldalak


Járok az álmok útján és próbálgatom a szárnyaimat.

"Álmodj, amit csak akarsz, menj, ahova szeretnél, légy az, aki szeretnél, mert csak egy életed van, s csak egy lehetőséged, hogy olyan dolgokat csinálj, amit szeretnél!" (Paulo Coelho)

"Add tovább a tudományt! Valamikor elindult a foltvarró-staféta, hogy szerteágazó világmozgalom legyen belőle. Ma névtelen foltvarróknak köszönhetik a neves művészek is azt, hogy kitaposták az utat. A foltvarrás közösségi tevékenység, ez talán a legszebb (ha nem is mindig a legmutatósabb) része. Ne felejtsd el: csak az félti a tudományát, akinek kevés van belőle. A féltékenység és az irigység veszélyes kór, elsősorban annak árt, aki birtokolja. Szabadulj meg tőle"

(Dolányi Anna: Hasznos könyv foltvarróknak)


Magamról

Saját fotó
Anya vagyok és feleség! Ez a státuszom, a foglalkozásom, a hivatásom. Három fiam van! Ha akad egy kis szabadságom, akkor alkotok. Mindenfélét. Csakúgy... A varrás nagy szerelem.

Köszönöm, hogy benéztél hozzám!

Ha megtetszett valami és Te is szeretnél, írj bátran!

bozsomati@gmail.com

2011. január 25., kedd

Boszorkánykonyha

Régóta készülődtem már az anyagfestéshez. Olyan sok blogon olvastam, hogy olyan áhítattal csináltátok, olyan gyönyörű színek születtek, én meg csak halogattam. Így visszagondolva nem is értem, hogy miért. Nagyon kellettek nekem zöldek. Szép zöld anyagok, de hirtelen sehol sem bukkantam rájuk. Gondoltam itt az idő, hogy elővegyem a textilfestékeimet. Nem bántam meg!!! Várakozáson felüliek lettek a színek. Egyik szebb, mint a másik! Hamarosan lesz folytatás is! Most ezek születtek.



5 megjegyzés:

  1. Húha, Bozsomati-boszi begyújtott az üst alatt! Került bele "denevérszőr, gyíkfarok, siklófulánk, eb foga, villanyelvű vipera"? :D Klasszak lettek nagyon, várom a belőlük készült műveket!

    VálaszTörlés
  2. Ügyes vagy! Fazékban festetted, vagy mikróban?

    VálaszTörlés
  3. Köszönöm! :-)
    Ezek fazekas festések. Legközelebb megpróbálkozom a mikróval is. Vajon az is ilyen tartós? Az sem engedi a színét utána?

    VálaszTörlés
  4. Szép színek, örülök, hogy más zöld-imádó is van :)

    VálaszTörlés