Oldalak

Járok az álmok útján és próbálgatom a szárnyaimat.

"Álmodj, amit csak akarsz, menj, ahova szeretnél, légy az, aki szeretnél, mert csak egy életed van, s csak egy lehetőséged, hogy olyan dolgokat csinálj, amit szeretnél!" (Paulo Coelho)

"Add tovább a tudományt! Valamikor elindult a foltvarró-staféta, hogy szerteágazó világmozgalom legyen belőle. Ma névtelen foltvarróknak köszönhetik a neves művészek is azt, hogy kitaposták az utat. A foltvarrás közösségi tevékenység, ez talán a legszebb (ha nem is mindig a legmutatósabb) része. Ne felejtsd el: csak az félti a tudományát, akinek kevés van belőle. A féltékenység és az irigység veszélyes kór, elsősorban annak árt, aki birtokolja. Szabadulj meg tőle"

(Dolányi Anna: Hasznos könyv foltvarróknak)


Magamról

Saját fotó
Anya vagyok és feleség! Ez a státuszom, a foglalkozásom, a hivatásom. Három fiam van! Ha akad egy kis szabadságom, akkor alkotok. Mindenfélét. Csakúgy... A varrás nagy szerelem.

Köszönöm, hogy benéztél hozzám!

Ha megtetszett valami és Te is szeretnél, írj bátran!

bozsomati@gmail.com

2011. február 24., csütörtök

Elűzzük a telet? Elűzzük a telet!

Valahogy muszáj idecsalogatni a tavaszt! :-)))


Az idén úgy alakult, hogy a nagyfiaim nem mennek farsangra.
Máté úgy döntött, hogy egy darab foci edzést sem hagy ki némi buli miatt! Na kíváncsi leszek, hogy ez pár év múlva is így lesz-e! :-) 12 éves....
Botond, szegény lebetegedett (hányás), de előtte még hősiesen végig küzdötte a diákolimpiát. II. korcsoportos terem foci, Pest megye.  Nagyon szoros volt. Második helyezést értek el. Fantasztikusan jól játszottak a fiúk A hazafelé vezető úton kezdődött. Így, az idén nem tud menni. Frankeinstein lett volna...


2 megjegyzés:

  1. Micsoda gyönyörű kutya úr! Űzze csak bátran, remélem elijeszti a telet, már a hátam közepére kívánom! Jobbulást a kicsinek!

    VálaszTörlés
  2. Cimbilimbi köszönjük! Már jobban/jól van a fiatalember!

    VálaszTörlés