Oldalak

Járok az álmok útján és próbálgatom a szárnyaimat.

"Álmodj, amit csak akarsz, menj, ahova szeretnél, légy az, aki szeretnél, mert csak egy életed van, s csak egy lehetőséged, hogy olyan dolgokat csinálj, amit szeretnél!" (Paulo Coelho)

"Add tovább a tudományt! Valamikor elindult a foltvarró-staféta, hogy szerteágazó világmozgalom legyen belőle. Ma névtelen foltvarróknak köszönhetik a neves művészek is azt, hogy kitaposták az utat. A foltvarrás közösségi tevékenység, ez talán a legszebb (ha nem is mindig a legmutatósabb) része. Ne felejtsd el: csak az félti a tudományát, akinek kevés van belőle. A féltékenység és az irigység veszélyes kór, elsősorban annak árt, aki birtokolja. Szabadulj meg tőle"

(Dolányi Anna: Hasznos könyv foltvarróknak)


Magamról

Saját fotó
Anya vagyok és feleség! Ez a státuszom, a foglalkozásom, a hivatásom. Három fiam van! Ha akad egy kis szabadságom, akkor alkotok. Mindenfélét. Csakúgy... A varrás nagy szerelem.

Köszönöm, hogy benéztél hozzám!

Ha megtetszett valami és Te is szeretnél, írj bátran!

bozsomati@gmail.com

2011. február 14., hétfő

Lilaságok újra!

Gina apró fecnis játéka alkalmából előkerült a lila-maradékos dobozom és egyszerűen nem tudom megunni!!! Teljesen beleszerettem. Csak gyártom a lilaságokat, egyiket a másik után.
Csináltam egy neszesszert.

Egy nagyon kedves tanító néni kért tőlem egy lila tolltartót, naplóborítót és egy ökoszatyrot. Lehet ennek a kérésnek ellenállni??? :-)A napló borító még készül... Hamarosan mutatom azt is!

8 megjegyzés:

 1. De jók! Csak lilulj nyugodtan, főleg ha így kombinálod, nagyon jó kis színek :)

  VálaszTörlés
 2. Nagyon tetszenek a műveid! Most főleg az öko-szatyrod a csúcs! Szeretem, ahogy kombinálod a varrást a hímzéssel, nagyon inspiráló számomra!! :)

  VálaszTörlés
 3. Ó, nagyon szépek!!! Csak lilázz bátran, az, hogy örömmel készíted őket, az látszik a végeredményen :-))
  Ági

  VálaszTörlés
 4. ezek annyira szépek, hogy kedvet kaptam egy kis lilára! (pedig egyáltalán nem színem :D)

  VálaszTörlés
 5. Köszi Gina! Látod még mindig tart a lila maradékos! :-)

  VálaszTörlés