Oldalak

Járok az álmok útján és próbálgatom a szárnyaimat.

"Álmodj, amit csak akarsz, menj, ahova szeretnél, légy az, aki szeretnél, mert csak egy életed van, s csak egy lehetőséged, hogy olyan dolgokat csinálj, amit szeretnél!" (Paulo Coelho)

"Add tovább a tudományt! Valamikor elindult a foltvarró-staféta, hogy szerteágazó világmozgalom legyen belőle. Ma névtelen foltvarróknak köszönhetik a neves művészek is azt, hogy kitaposták az utat. A foltvarrás közösségi tevékenység, ez talán a legszebb (ha nem is mindig a legmutatósabb) része. Ne felejtsd el: csak az félti a tudományát, akinek kevés van belőle. A féltékenység és az irigység veszélyes kór, elsősorban annak árt, aki birtokolja. Szabadulj meg tőle"

(Dolányi Anna: Hasznos könyv foltvarróknak)


Magamról

Saját fotó
Anya vagyok és feleség! Ez a státuszom, a foglalkozásom, a hivatásom. Három fiam van! Ha akad egy kis szabadságom, akkor alkotok. Mindenfélét. Csakúgy... A varrás nagy szerelem.

Köszönöm, hogy benéztél hozzám!

Ha megtetszett valami és Te is szeretnél, írj bátran!

bozsomati@gmail.com

2011. február 7., hétfő

Zsebes tároló

Ezt a zsebes tárolót varrtam, egy februárban érkező fiúcskának. Anyukája teljesen rám bízta. Egy kérés volt! Ne, legyen rózsaszín! :-)) Belecsempésztem néhány lányosnak tűnő elemet is. Ez sem véletlen. Két nővérke várja a kisöcsi megszületését.


4 megjegyzés:

 1. nagyon szép!
  hogy rögzül? kötözővel? vagy ezt a falra szánják?
  ügyesen vegyítetted a lányos elemeket, azért egyértelmű, hogy fiúcskának készült!

  VálaszTörlés
 2. Köszönöm Lányok!
  Kaccat: a hátulján vannak fülek.

  VálaszTörlés
 3. szép lett, biztos örök darab lesz belőle...

  VálaszTörlés