Oldalak

Járok az álmok útján és próbálgatom a szárnyaimat.

"Álmodj, amit csak akarsz, menj, ahova szeretnél, légy az, aki szeretnél, mert csak egy életed van, s csak egy lehetőséged, hogy olyan dolgokat csinálj, amit szeretnél!" (Paulo Coelho)

"Add tovább a tudományt! Valamikor elindult a foltvarró-staféta, hogy szerteágazó világmozgalom legyen belőle. Ma névtelen foltvarróknak köszönhetik a neves művészek is azt, hogy kitaposták az utat. A foltvarrás közösségi tevékenység, ez talán a legszebb (ha nem is mindig a legmutatósabb) része. Ne felejtsd el: csak az félti a tudományát, akinek kevés van belőle. A féltékenység és az irigység veszélyes kór, elsősorban annak árt, aki birtokolja. Szabadulj meg tőle"

(Dolányi Anna: Hasznos könyv foltvarróknak)


Magamról

Saját fotó
Anya vagyok és feleség! Ez a státuszom, a foglalkozásom, a hivatásom. Három fiam van! Ha akad egy kis szabadságom, akkor alkotok. Mindenfélét. Csakúgy... A varrás nagy szerelem.

Köszönöm, hogy benéztél hozzám!

Ha megtetszett valami és Te is szeretnél, írj bátran!

bozsomati@gmail.com

2011. február 26., szombat

Nem varrnivalóval jövök.

Megint nem varrnivalóval jövök, de a maga nemében ez is alkotás. Miután megfőztem az ebédet és megcsináltam a szokásos házimunkát (Nem sorolom! Szerintem mindannyian el tudjátok képzelni :-)) Levezetésképpen megsütöttem a kenyerünket. Ezúttal rozscipó készült és közkívánatra ischlert csináltam nasinak. Gyorsan fotóztam, mert ha a fiúk rávetik magukat, akkor már csak az üres tálcát fényképezhettem volna.


Azért varrogatok is, de minden félkész stádiumban van. Sajnos egy nap továbbra is csak 24 órából áll, így valami mindig kimarad. Mostanában a varrás :-(

2 megjegyzés:

  1. A cipónak szinte érzem az illatát, nem szinte, érzem :) Egészségetekre váljon! (Jó hogy vacsora után jövök :D)

    VálaszTörlés
  2. Hmmm... Ishler... Elolvadok :D Azért remélem a tálca megmaradt!

    VálaszTörlés