Oldalak

Járok az álmok útján és próbálgatom a szárnyaimat.

"Álmodj, amit csak akarsz, menj, ahova szeretnél, légy az, aki szeretnél, mert csak egy életed van, s csak egy lehetőséged, hogy olyan dolgokat csinálj, amit szeretnél!" (Paulo Coelho)

"Add tovább a tudományt! Valamikor elindult a foltvarró-staféta, hogy szerteágazó világmozgalom legyen belőle. Ma névtelen foltvarróknak köszönhetik a neves művészek is azt, hogy kitaposták az utat. A foltvarrás közösségi tevékenység, ez talán a legszebb (ha nem is mindig a legmutatósabb) része. Ne felejtsd el: csak az félti a tudományát, akinek kevés van belőle. A féltékenység és az irigység veszélyes kór, elsősorban annak árt, aki birtokolja. Szabadulj meg tőle"

(Dolányi Anna: Hasznos könyv foltvarróknak)


Magamról

Saját fotó
Anya vagyok és feleség! Ez a státuszom, a foglalkozásom, a hivatásom. Három fiam van! Ha akad egy kis szabadságom, akkor alkotok. Mindenfélét. Csakúgy... A varrás nagy szerelem.

Köszönöm, hogy benéztél hozzám!

Ha megtetszett valami és Te is szeretnél, írj bátran!

bozsomati@gmail.com

2011. február 13., vasárnap

Még mindig szülinap!

Ezt pedig a kishugomtól kaptam.


Különlegessége az ajándéknak, hogy egy olyan lánytól kaptam, akinek már én is készítettem ajándékot a tesóm megbízásából :-) Övé lett a kis madaras aprótartó és az egyik gyöngyös-bugyor.
Kukkantsatok be hozzá!

Köszönöm szépen!


2 megjegyzés:

  1. Aranyos vagy, hogy már fel is tetted az ajándékot! Remélem, örömmel fogod használni és sok jó hívást vonz majd be neked :)

    VálaszTörlés
  2. Köszönöm szépen! Nagyon örültem neki! Már szerettem volna vm lógókát! :-)

    VálaszTörlés