Oldalak

Járok az álmok útján és próbálgatom a szárnyaimat.

"Álmodj, amit csak akarsz, menj, ahova szeretnél, légy az, aki szeretnél, mert csak egy életed van, s csak egy lehetőséged, hogy olyan dolgokat csinálj, amit szeretnél!" (Paulo Coelho)

"Add tovább a tudományt! Valamikor elindult a foltvarró-staféta, hogy szerteágazó világmozgalom legyen belőle. Ma névtelen foltvarróknak köszönhetik a neves művészek is azt, hogy kitaposták az utat. A foltvarrás közösségi tevékenység, ez talán a legszebb (ha nem is mindig a legmutatósabb) része. Ne felejtsd el: csak az félti a tudományát, akinek kevés van belőle. A féltékenység és az irigység veszélyes kór, elsősorban annak árt, aki birtokolja. Szabadulj meg tőle"

(Dolányi Anna: Hasznos könyv foltvarróknak)


Magamról

Saját fotó
Anya vagyok és feleség! Ez a státuszom, a foglalkozásom, a hivatásom. Három fiam van! Ha akad egy kis szabadságom, akkor alkotok. Mindenfélét. Csakúgy... A varrás nagy szerelem.

Köszönöm, hogy benéztél hozzám!

Ha megtetszett valami és Te is szeretnél, írj bátran!

bozsomati@gmail.com

2011. február 20., vasárnap

Ezt a kulcstartót Anyukámnak készítettem, Julianna napra! :-)


Meg szöszmögtem ezzel a három "kék" ökoszatyorral. Egyet kértek tőlem, én meg egyből hármat csináltam. Így lehet majd válogatni. :-)))

4 megjegyzés:

 1. Minden nagyon szép! De most a favoritom a két virág motívumos szatyor! Olyan ügyesen válogatod a színeket! Jó rájuk nézni!! Én is mostanában szeretnék ilyeneket varrni, de olyan mélyen beeszed magad a gondolataimba, hogy nehéz "én"-nek, bruercsisnek maradnom! :) Olyan leszek, mint a csoki, nyomokban mogyorót tartalmazhat... Én pedig Bozsomatit!! :D

  VálaszTörlés
 2. Fantasztikusan rakod össze a színeket, azt külön imádom a munkáidban! A kulcstartón látszik a szeretetből szeretettel varrás :-)
  Ági

  VálaszTörlés
 3. Köszönöm Lányok! Irulok-pirulok, ekkora dicséreteket olvasván! :-) Jól kezdődik a nap! :-)))

  VálaszTörlés
 4. Nagyon szépek lettek, nem is tudom, hogy melyiket választanám...

  VálaszTörlés