Oldalak

Járok az álmok útján és próbálgatom a szárnyaimat.

"Álmodj, amit csak akarsz, menj, ahova szeretnél, légy az, aki szeretnél, mert csak egy életed van, s csak egy lehetőséged, hogy olyan dolgokat csinálj, amit szeretnél!" (Paulo Coelho)

"Add tovább a tudományt! Valamikor elindult a foltvarró-staféta, hogy szerteágazó világmozgalom legyen belőle. Ma névtelen foltvarróknak köszönhetik a neves művészek is azt, hogy kitaposták az utat. A foltvarrás közösségi tevékenység, ez talán a legszebb (ha nem is mindig a legmutatósabb) része. Ne felejtsd el: csak az félti a tudományát, akinek kevés van belőle. A féltékenység és az irigység veszélyes kór, elsősorban annak árt, aki birtokolja. Szabadulj meg tőle"

(Dolányi Anna: Hasznos könyv foltvarróknak)


Magamról

Saját fotó
Anya vagyok és feleség! Ez a státuszom, a foglalkozásom, a hivatásom. Három fiam van! Ha akad egy kis szabadságom, akkor alkotok. Mindenfélét. Csakúgy... A varrás nagy szerelem.

Köszönöm, hogy benéztél hozzám!

Ha megtetszett valami és Te is szeretnél, írj bátran!

bozsomati@gmail.com

2011. augusztus 4., csütörtök

Anyukámnak....3 megjegyzés:

 1. Juj de szép! Kitűző? Bármi is a funkciója, gyönyörű, nagyon tetszenek a színei!

  VálaszTörlés
 2. Kitűző! Igen! :-) Köszönöm, hogy tetszik! :-) Én a színeivel nem vagyok kibékülve (tudom, hogy a fekete elegáns meg minden, de én nem bírom negszeretni), de Anyukám egy ruhához kérte és ahhoz pont illik! :-)

  VálaszTörlés
 3. A fekete színnel én is így vagyok:)
  A kitűző csodaszép ,még a fekete sem tud rajta "rontani" :)

  VálaszTörlés