Oldalak

Járok az álmok útján és próbálgatom a szárnyaimat.

"Álmodj, amit csak akarsz, menj, ahova szeretnél, légy az, aki szeretnél, mert csak egy életed van, s csak egy lehetőséged, hogy olyan dolgokat csinálj, amit szeretnél!" (Paulo Coelho)

"Add tovább a tudományt! Valamikor elindult a foltvarró-staféta, hogy szerteágazó világmozgalom legyen belőle. Ma névtelen foltvarróknak köszönhetik a neves művészek is azt, hogy kitaposták az utat. A foltvarrás közösségi tevékenység, ez talán a legszebb (ha nem is mindig a legmutatósabb) része. Ne felejtsd el: csak az félti a tudományát, akinek kevés van belőle. A féltékenység és az irigység veszélyes kór, elsősorban annak árt, aki birtokolja. Szabadulj meg tőle"

(Dolányi Anna: Hasznos könyv foltvarróknak)


Magamról

Saját fotó
Anya vagyok és feleség! Ez a státuszom, a foglalkozásom, a hivatásom. Három fiam van! Ha akad egy kis szabadságom, akkor alkotok. Mindenfélét. Csakúgy... A varrás nagy szerelem.

Köszönöm, hogy benéztél hozzám!

Ha megtetszett valami és Te is szeretnél, írj bátran!

bozsomati@gmail.com

2011. augusztus 12., péntek

10 éves

Nagy nap van ma nálunk! 10 évvel ezelőtt megszületett a második kisfiam. Olyan, mintha tegnap lett volna. 10 év?! Nagyon gyorsan elsuhant. Nagyon-nagyon vártuk már őt, mert iszonyatosan nagy hasam volt és rettentően meleg nyár. Augusztus 6-ra voltam kiírva és bőszen reménykedtem már augusztus elején is, de Boti nagyon jól érezte magát odabent. Gyönyörű napsütéses, igazi nyári vasárnap volt, amikor Botond végül kibújt a világra. 18:05 perckor, 4550 grammal és 56 centivel. Tömör-gyönyör.

Boldog szülinapot Kisfiam!

6 megjegyzés:

 1. Isten éltesse nagyon sokáig! :-)
  Boldog szülinapot!

  VálaszTörlés
 2. Ó, egyem a "pici" szívét! :) Nem volt egy apróság!! :) Megszenvedhettél vele! :)
  Boldog születésnapot a naffiúnak, Neked pedig boldog szülésnapot kívánok!

  VálaszTörlés
 3. Nagyon boldog szülinapot a kicsi fiadnak!!!!

  VálaszTörlés
 4. Sok boldogságot Botinak! :*)

  VálaszTörlés