Oldalak

Járok az álmok útján és próbálgatom a szárnyaimat.

"Álmodj, amit csak akarsz, menj, ahova szeretnél, légy az, aki szeretnél, mert csak egy életed van, s csak egy lehetőséged, hogy olyan dolgokat csinálj, amit szeretnél!" (Paulo Coelho)

"Add tovább a tudományt! Valamikor elindult a foltvarró-staféta, hogy szerteágazó világmozgalom legyen belőle. Ma névtelen foltvarróknak köszönhetik a neves művészek is azt, hogy kitaposták az utat. A foltvarrás közösségi tevékenység, ez talán a legszebb (ha nem is mindig a legmutatósabb) része. Ne felejtsd el: csak az félti a tudományát, akinek kevés van belőle. A féltékenység és az irigység veszélyes kór, elsősorban annak árt, aki birtokolja. Szabadulj meg tőle"

(Dolányi Anna: Hasznos könyv foltvarróknak)


Magamról

Saját fotó
Anya vagyok és feleség! Ez a státuszom, a foglalkozásom, a hivatásom. Három fiam van! Ha akad egy kis szabadságom, akkor alkotok. Mindenfélét. Csakúgy... A varrás nagy szerelem.

Köszönöm, hogy benéztél hozzám!

Ha megtetszett valami és Te is szeretnél, írj bátran!

bozsomati@gmail.com

2011. augusztus 28., vasárnap

Szavak nélkül...Napló borítók:
 
9 megjegyzés:

 1. Bár akárhogy "küzdök" a kékmániám "ellen" :D még mindig erős, de most mégis a középső napos, narancssárgás, vidámságos borító fogott meg a legjobban.

  VálaszTörlés
 2. Nagyon jók !!! Egyik remekebb mint a másik :) Legjobban a narancssárga tetszik .

  VálaszTörlés
 3. a narancsos nagyon tetszik! De a kék sem rossz! sőt!

  VálaszTörlés
 4. Nem is kellenek hozzá szavak :-)

  VálaszTörlés
 5. Milyen széééépek! Tudnál nekem segíteni, hogy mekkora méretben készítetted őket? Ez a normál naplóméret? Varrnék meglepiként az osztályunknak.

  VálaszTörlés
 6. Kedves Abile!
  Néhány bejegyzéssel (http://bozsomati.blogspot.com/2011/06/vendegsegben-naposnal.html) lentebb, pont egy napló-tutorialt csináltam. Ott megvan a pontos méret. Igen ez egy normál osztálynapló mérete.
  Jó munkát hozzá! :-)

  VálaszTörlés