Oldalak

Járok az álmok útján és próbálgatom a szárnyaimat.

"Álmodj, amit csak akarsz, menj, ahova szeretnél, légy az, aki szeretnél, mert csak egy életed van, s csak egy lehetőséged, hogy olyan dolgokat csinálj, amit szeretnél!" (Paulo Coelho)

"Add tovább a tudományt! Valamikor elindult a foltvarró-staféta, hogy szerteágazó világmozgalom legyen belőle. Ma névtelen foltvarróknak köszönhetik a neves művészek is azt, hogy kitaposták az utat. A foltvarrás közösségi tevékenység, ez talán a legszebb (ha nem is mindig a legmutatósabb) része. Ne felejtsd el: csak az félti a tudományát, akinek kevés van belőle. A féltékenység és az irigység veszélyes kór, elsősorban annak árt, aki birtokolja. Szabadulj meg tőle"

(Dolányi Anna: Hasznos könyv foltvarróknak)


Magamról

Saját fotó
Anya vagyok és feleség! Ez a státuszom, a foglalkozásom, a hivatásom. Három fiam van! Ha akad egy kis szabadságom, akkor alkotok. Mindenfélét. Csakúgy... A varrás nagy szerelem.

Köszönöm, hogy benéztél hozzám!

Ha megtetszett valami és Te is szeretnél, írj bátran!

bozsomati@gmail.com

2011. augusztus 5., péntek

Virágos dobozka

Talán emlékeztek még, hogy nem is olyan régen az UFO-im felszámolása közben, újabb UFO-kat gyártottam. :-) Papírravarrás technikájával varrtam három virágos blokkot. Ha nem emlékszel, itt megnézheted. :-)
Nos varrtunk/csináltunk még anno a klubban egy textil dobozkát, ami teljesen elvarázsolt és akkor már tudtam, hogy lesz folytatás!
Elkészült az első, akarom mondani a második dobozom. :-) Mérete: 10 x 10 cm és 5 cm magas.


Hamarosan mutatom a másik kettőt virágosat is! :-)

4 megjegyzés: