Oldalak

Járok az álmok útján és próbálgatom a szárnyaimat.

"Álmodj, amit csak akarsz, menj, ahova szeretnél, légy az, aki szeretnél, mert csak egy életed van, s csak egy lehetőséged, hogy olyan dolgokat csinálj, amit szeretnél!" (Paulo Coelho)

"Add tovább a tudományt! Valamikor elindult a foltvarró-staféta, hogy szerteágazó világmozgalom legyen belőle. Ma névtelen foltvarróknak köszönhetik a neves művészek is azt, hogy kitaposták az utat. A foltvarrás közösségi tevékenység, ez talán a legszebb (ha nem is mindig a legmutatósabb) része. Ne felejtsd el: csak az félti a tudományát, akinek kevés van belőle. A féltékenység és az irigység veszélyes kór, elsősorban annak árt, aki birtokolja. Szabadulj meg tőle"

(Dolányi Anna: Hasznos könyv foltvarróknak)


Magamról

Saját fotó
Anya vagyok és feleség! Ez a státuszom, a foglalkozásom, a hivatásom. Három fiam van! Ha akad egy kis szabadságom, akkor alkotok. Mindenfélét. Csakúgy... A varrás nagy szerelem.

Köszönöm, hogy benéztél hozzám!

Ha megtetszett valami és Te is szeretnél, írj bátran!

bozsomati@gmail.com

2011. augusztus 18., csütörtök

Kész!

Elkészült a fűzfa-lak. Teljesen! :-)


8 megjegyzés:

 1. Ilyet mindig csak filmeken láttam! Izgalmas lehet! Ki volt az alkotó? A gyerekek gondolom már repülnek felfele a boldogságtól! :-))
  Ági

  VálaszTörlés
 2. FÚ de buli! De szeretnék én most nálatok gyerek lenni! :)

  Nálunk ilyen soha nem fog készülni, mert az én párom olyan tériszonyos, hogy már bizony a létra első fokán is kapaszkodnia kell szinte :( ...

  VálaszTörlés
 3. ÓÓÓ! Hát az én drága jó Uram! :-))

  VálaszTörlés
 4. Nem is tudom,mitől sárgulok jobban...hogy van kertetek,egy ekkora fával, vagy a házikótól:)
  Nagyon régi vágyam egy ilyen kis odú, felvinném a gyöngyeimet, színes ceruzákat, igazi kis nyugalom sziget lenne. Rózsaszínben,sok párnával, és vastag szivaccsal a padozaton:)

  VálaszTörlés
 5. Ez nem a kertünkben van, hanem a kertünk mögött a patak parton! :-))
  Azért elég nomádok a körülmények. :-) Szórós deszka, hangyák...:-) de pokrócon jókat kártyáznak a fiaim a szomszéd gyerekekkel!

  VálaszTörlés
 6. Fogadjatok örökbe :))) Nem sok vizet zavarnék, kint laknék a fűzfán :)

  VálaszTörlés
 7. Bakkker! Gratulálok!! Mondjuk én csak alulról ácsingóznék a bunker romantikája után, mert hogy a tériszony nálam is müködik :)

  VálaszTörlés