Oldalak

Járok az álmok útján és próbálgatom a szárnyaimat.

"Álmodj, amit csak akarsz, menj, ahova szeretnél, légy az, aki szeretnél, mert csak egy életed van, s csak egy lehetőséged, hogy olyan dolgokat csinálj, amit szeretnél!" (Paulo Coelho)

"Add tovább a tudományt! Valamikor elindult a foltvarró-staféta, hogy szerteágazó világmozgalom legyen belőle. Ma névtelen foltvarróknak köszönhetik a neves művészek is azt, hogy kitaposták az utat. A foltvarrás közösségi tevékenység, ez talán a legszebb (ha nem is mindig a legmutatósabb) része. Ne felejtsd el: csak az félti a tudományát, akinek kevés van belőle. A féltékenység és az irigység veszélyes kór, elsősorban annak árt, aki birtokolja. Szabadulj meg tőle"

(Dolányi Anna: Hasznos könyv foltvarróknak)


Magamról

Saját fotó
Anya vagyok és feleség! Ez a státuszom, a foglalkozásom, a hivatásom. Három fiam van! Ha akad egy kis szabadságom, akkor alkotok. Mindenfélét. Csakúgy... A varrás nagy szerelem.

Köszönöm, hogy benéztél hozzám!

Ha megtetszett valami és Te is szeretnél, írj bátran!

bozsomati@gmail.com

2011. augusztus 15., hétfő

Esküvő

Fantasztikusat buliztunk szombatról vasárnapra virradóra. Fiatalabbik húgom férjhez ment. Anyukámék is megkönnyebbülhettek. Kiházasították végre mindhárom lányukat! :-) Volt nagy eszem-iszom, dínom-dánom. Én is készültem sokat. Varrtam ezt-azt! :-)
Elsőként a gyűrűpárnát szeretném megmutatni.10 megjegyzés:

 1. Gyönyörűszép.....
  Sok boldogságot az ifjú párnak:)

  VálaszTörlés
 2. Sok boldogságot nekik!!!!
  Csodaszép lett a párna. Hűha!

  VálaszTörlés
 3. Gyönyörű lett! Sok boldogságot az ifjú párnak:)

  VálaszTörlés
 4. azta', de gyönyörű!
  Ha egyszer férjhez megyek én is ilyet szeretnék! :D

  sok boldogságot az ifjú párnak!

  VálaszTörlés
 5. Jaj, de szép! Az életben is ilyen szép "szépiás" árnyalatai vannak, vagy csak az anyag fényessége becsapta a fényképezőt?

  VálaszTörlés
 6. Köszönöm Lányok! :-)
  Nem teljesen adja vissza a fénykép az eredeti színét. A párna alapja pezsgő színű. A felső fénykép áll közelebb a valósághoz.

  VálaszTörlés
 7. Örülök, hogy jól sikerült az esküvő!
  A párna pedig gyönyörű !

  VálaszTörlés
 8. Ilyet csak egy szerető testvér tud készíteni :))

  VálaszTörlés
 9. Sziasztok! A valóságban tényleg még sokkal sokkal gyönyörűbb! :D Köszönjük még egyszer Tesóm! És a köszöntéseket is! :D

  VálaszTörlés