Oldalak


Járok az álmok útján és próbálgatom a szárnyaimat.

"Álmodj, amit csak akarsz, menj, ahova szeretnél, légy az, aki szeretnél, mert csak egy életed van, s csak egy lehetőséged, hogy olyan dolgokat csinálj, amit szeretnél!" (Paulo Coelho)

"Add tovább a tudományt! Valamikor elindult a foltvarró-staféta, hogy szerteágazó világmozgalom legyen belőle. Ma névtelen foltvarróknak köszönhetik a neves művészek is azt, hogy kitaposták az utat. A foltvarrás közösségi tevékenység, ez talán a legszebb (ha nem is mindig a legmutatósabb) része. Ne felejtsd el: csak az félti a tudományát, akinek kevés van belőle. A féltékenység és az irigység veszélyes kór, elsősorban annak árt, aki birtokolja. Szabadulj meg tőle"

(Dolányi Anna: Hasznos könyv foltvarróknak)


Magamról

Saját fotó
Anya vagyok és feleség! Ez a státuszom, a foglalkozásom, a hivatásom. Három fiam van! Ha akad egy kis szabadságom, akkor alkotok. Mindenfélét. Csakúgy... A varrás nagy szerelem.

Köszönöm, hogy benéztél hozzám!

Ha megtetszett valami és Te is szeretnél, írj bátran!

bozsomati@gmail.com

2010. április 30., péntek

Ökoszatyor újra

Annyira megtetszett ez az ökoszatyor, hogy sorozatgyártásba kezdtem. Első próbálkozásom nagyon maradékokból történt, hogy a szép új anyagoknál már biztosra mehessek.
Első pillantásra "utánozómajomnak" tűnhetek. Ginánál (itt meg is köszönném azt a rengeteg ötletet, amivel minket kezdőket és haladókat segít!) láttam, hogy Ő is megpróbálkozott vele és akkor én hangos felkiálltással: Jééé! Nekem is van ilyen anyagom! Bizony koppintottam. Nagyon megtetszett így a szatyor és érdemesnek találtam erre felhasználni az anyagot. Egyből kettőt gyártottam és még két napraforgósat. Anyák napja lesz. Anyukám a próbaszatyromat látva már célozgatott rá, hogy hát bizony neki is jó lenne egy ilyen és szerintem kedves Anyósom is nagyon örülne neki. Azt még nem tudom, hogy melyiket adjam oda... Kapjanak két egyformát? Vagy egyikük ilyet, másikuk olyat? Na, de melyiket??? Nekem nagyon tetszik mindkettő.
Na és egy meglepetés is készült. Ez a Zuramnak! Házassági évfordulónk van. Sokadik. :-)
Hogy mi van benne? Az bizony meglepetés! Csak holnap árulom el! ;-)

4 megjegyzés:

  1. Örülök, hogy segíthettem ! Szépek lettek, remélem örömet okozol velük :))

    VálaszTörlés
  2. Köszönöm, hogy benéztél! Nagyon-nagyon sokat jelent nekem!
    Örültek a nagymamák :-)

    VálaszTörlés
  3. Nyugodtan hagyj bárkinél kommentet, mindenki örül neki, és csak úgy találjuk meg az új blogokat, ha kapunk kommentet. Én csak véletlenül fedeztelek fel, a számlálóm listájáról :))
    Szép lesz a takaród, és gratula az új gépedhez.
    Ha felmész a hunpatch.com-ra ott megtalálod a csoportok listáját. Az Ady-Hunyadi sarkán (Hunyadiból nyílik) van egy remek és olcsó textilbolt. A blogbajok.blogspot.com-on pedig segítünk blogolni :)) Pussz Gina

    VálaszTörlés
  4. Köszönöm Gina!
    Bátorságot gyűjtök és kommentelek :-)
    Blogbajokért külön köszönet! Máris megvilágosodtam sok dologban!
    Ady-Hunyadi sarkán lévő textilbolt hányadik kerület?

    VálaszTörlés