Oldalak


Járok az álmok útján és próbálgatom a szárnyaimat.

"Álmodj, amit csak akarsz, menj, ahova szeretnél, légy az, aki szeretnél, mert csak egy életed van, s csak egy lehetőséged, hogy olyan dolgokat csinálj, amit szeretnél!" (Paulo Coelho)

"Add tovább a tudományt! Valamikor elindult a foltvarró-staféta, hogy szerteágazó világmozgalom legyen belőle. Ma névtelen foltvarróknak köszönhetik a neves művészek is azt, hogy kitaposták az utat. A foltvarrás közösségi tevékenység, ez talán a legszebb (ha nem is mindig a legmutatósabb) része. Ne felejtsd el: csak az félti a tudományát, akinek kevés van belőle. A féltékenység és az irigység veszélyes kór, elsősorban annak árt, aki birtokolja. Szabadulj meg tőle"

(Dolányi Anna: Hasznos könyv foltvarróknak)


Magamról

Saját fotó
Anya vagyok és feleség! Ez a státuszom, a foglalkozásom, a hivatásom. Három fiam van! Ha akad egy kis szabadságom, akkor alkotok. Mindenfélét. Csakúgy... A varrás nagy szerelem.

Köszönöm, hogy benéztél hozzám!

Ha megtetszett valami és Te is szeretnél, írj bátran!

bozsomati@gmail.com

2011. február 13., vasárnap

Szülinapom volt.... :-)

Azon gondolkodtam tegnap este, hogy ha még egyszer ennyit élnék, mint amennyit mostanáig, akkor föl kell kötnöm a gatyámat, mert még olyan sok dolgot szeretnék csinálni. Állandóan pörgök, mindig történik valami, mindig csinálok valamit és mindig kevés rá az idő.... Hihetetlenül gyorsan eltelt az a 36 év, amióta megláttam a világot. Ha a következő 36 év is ilyen gyorsan telik, akkor össze kell kapnom magam! :-)
Nem bánom, hogy ennyi idős vagyok, hiszen nagyon jól érzem magam a bőrömben, csak az agyam nem tudja felfogni a tovarobogó éveim számát.
Most viszont hadd mutizzam az ajándékaimat! :-)))

Kaptam egy belövőpisztolyt. Utálok fércelni és amint megpillantottam az új masinát, tudtam, hogy mi nagyon jó barátok leszünk! Én bonyolítottam az üzletet, Kaccat-on keresztül. Aztán a szülinapomon jól meglepődtem! :-)))
Találtam egy bejegyzést dióhéjnál, ahol Kaccat sok okosságot "mondott" a belövőpisztolyokról. Nyomban segítséget is kértem tőle, hogy segítsen eligazodni, mert a bőség zavarában azt sem tudtam hová kapjam a fejem.
Mert azt tudtam, hogy jó lenne nekem egy ilyen, de melyiket válasszam???? Kaccat segített választani.
Jól döntöttem! :-) Íme:




Már kapott egy tokot is, hogy méltó helyen pihenhessen!
Kaccat köszönöm szépen innen is!!!

10 megjegyzés:

  1. Boldog szülinapot:) szeretek itt nálad olvasgatni, mert a fantasztikus energiád átjön még az írott szövegen is. És megállapítottam, hogy egy évvel fiatalabb vagy nálam, én ebben a hónapban töltöm a 37-et. Persze, hogy élünk még ugyanennyit! Naná:)

    VálaszTörlés
  2. Sok boldogságot! A 2x36 könnyen összejön majd, bele is fér sok minden, ami pedig nem, azt sose bánd az a fontos, amit megcsinálsz :)

    VálaszTörlés
  3. Boldog szülinapot!
    Nagyon szívesen segítettem, örülök, hogy sikerült örömet szerezni neked :-)

    VálaszTörlés
  4. Istenke éltessen sokáig!!!

    Én nagyon ritkán varrok, és még akkor is ritkán fércelek, mert hasonló érzésekkel viseltetem iránta,mint Te:)
    Ez a belövő pisztoly nagyon ígéretesen hangzik, bár igazándiból fogalmam nincs tkp.mit is tud:)

    VálaszTörlés
  5. ó, boldog szülinapot...de hát hol kértél segítséget...és én nem is segítettem...jajj...pedig úgy figyelek minden hozzászólásra, bocsánat :(

    VálaszTörlés
  6. Isten éltessen sokáig!
    Kívánom, hogy még sok-sok szépséget tudj alkotni, magad, a családod és persze a mi örömünkre is! :-D

    (Befejeztem végre a díjas bejegyzésemet!)

    VálaszTörlés
  7. Köszönöm Lányok! Nagyon kedvesek vagytok!

    dióhéj: Nálad olvastam a belövőpisztolyos bejegyzést, ami nagyon hasznos volt és oda írt neked Kaccat, akitől végül segítséget kértem. Kicsit félreérthető voltam! :-))) Szóval nélküled sem jött volna össze! ;-)

    VálaszTörlés
  8. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

    VálaszTörlés
  9. Sok-sok boldog szülinapot kívánok! Hidd el nem lesz gáz az a 72 sem! :)

    VálaszTörlés
  10. Köszönöm szépen a jó kívánságokat! :-))

    VálaszTörlés