Oldalak

Járok az álmok útján és próbálgatom a szárnyaimat.

"Álmodj, amit csak akarsz, menj, ahova szeretnél, légy az, aki szeretnél, mert csak egy életed van, s csak egy lehetőséged, hogy olyan dolgokat csinálj, amit szeretnél!" (Paulo Coelho)

"Add tovább a tudományt! Valamikor elindult a foltvarró-staféta, hogy szerteágazó világmozgalom legyen belőle. Ma névtelen foltvarróknak köszönhetik a neves művészek is azt, hogy kitaposták az utat. A foltvarrás közösségi tevékenység, ez talán a legszebb (ha nem is mindig a legmutatósabb) része. Ne felejtsd el: csak az félti a tudományát, akinek kevés van belőle. A féltékenység és az irigység veszélyes kór, elsősorban annak árt, aki birtokolja. Szabadulj meg tőle"

(Dolányi Anna: Hasznos könyv foltvarróknak)


Magamról

Saját fotó
Anya vagyok és feleség! Ez a státuszom, a foglalkozásom, a hivatásom. Három fiam van! Ha akad egy kis szabadságom, akkor alkotok. Mindenfélét. Csakúgy... A varrás nagy szerelem.

Köszönöm, hogy benéztél hozzám!

Ha megtetszett valami és Te is szeretnél, írj bátran!

bozsomati@gmail.com

2010. február 13., szombat

Farsang mégegyszer...

Na, megvolt a farsang!
A kis dínóm és a fehér tigrisem is nagyon jól érezte magát. Reggel már korán keltem, mert a suliban délelőtt rendezték a farsangi mulatság első felvonását. Alsósok készültek osztályonként, maguk készített társasjátékokkal, amit kölcsönösen kipróbáltak és ekkor volt az eszem-iszom, dínom-dánom. Egy nagy tál fánkkal járultam hozzá a bulihoz és mivel a fánk csak frissen jó, ezért korán keltem, hogy elkészüljek.
Íme a fehér tigrisem:
Sajnos a maskarás felvonulásra nem tudtam elmenni, mert az "összehangolt" szervezésnek köszönhetően, a kis dínómnak is ezen a napon volt a farsang. Oda is készültem egy tál frissen kisütött fánkkal. Szerencsére mire az oviban kezdődött a farsang, addigra a suliban végetért.Na akkor jöjjen egy kép a kis dínóról, meg az unokatesó méhecskéről. A méhecske jelmezt is én készítettem...hm...mikor is? Már jó régen, a nagyfiamnak.

:-)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése