Oldalak

Járok az álmok útján és próbálgatom a szárnyaimat.

"Álmodj, amit csak akarsz, menj, ahova szeretnél, légy az, aki szeretnél, mert csak egy életed van, s csak egy lehetőséged, hogy olyan dolgokat csinálj, amit szeretnél!" (Paulo Coelho)

"Add tovább a tudományt! Valamikor elindult a foltvarró-staféta, hogy szerteágazó világmozgalom legyen belőle. Ma névtelen foltvarróknak köszönhetik a neves művészek is azt, hogy kitaposták az utat. A foltvarrás közösségi tevékenység, ez talán a legszebb (ha nem is mindig a legmutatósabb) része. Ne felejtsd el: csak az félti a tudományát, akinek kevés van belőle. A féltékenység és az irigység veszélyes kór, elsősorban annak árt, aki birtokolja. Szabadulj meg tőle"

(Dolányi Anna: Hasznos könyv foltvarróknak)


Magamról

Saját fotó
Anya vagyok és feleség! Ez a státuszom, a foglalkozásom, a hivatásom. Három fiam van! Ha akad egy kis szabadságom, akkor alkotok. Mindenfélét. Csakúgy... A varrás nagy szerelem.

Köszönöm, hogy benéztél hozzám!

Ha megtetszett valami és Te is szeretnél, írj bátran!

bozsomati@gmail.com

2010. február 24., szerda

Gyöngyözés

Tegnap elmentem gyöngyfűző szakkörre is! :-) Nem bírok magammal. Annyi ötletem van! Egyenlőre ezzel a tojás dísszel kezdtem. Még nincs kész, de már lehet látni, hogy nagyon klassz.

3 megjegyzés:

 1. Húsvét előtt elmehetek majd hozzád fűzni? Azt tervezem ugyanis, hogy az új pecóban majd én is adok az ilyen részletekre, mint húsvéti díszítés! :)

  VálaszTörlés
 2. Hű de klassz!
  Hogy fér bele mindez 24 órába? ;-)

  VálaszTörlés
 3. Hát ezaz!! Kinek szólhatnék ezügyben? ;-)

  VálaszTörlés