Oldalak

Járok az álmok útján és próbálgatom a szárnyaimat.

"Álmodj, amit csak akarsz, menj, ahova szeretnél, légy az, aki szeretnél, mert csak egy életed van, s csak egy lehetőséged, hogy olyan dolgokat csinálj, amit szeretnél!" (Paulo Coelho)

"Add tovább a tudományt! Valamikor elindult a foltvarró-staféta, hogy szerteágazó világmozgalom legyen belőle. Ma névtelen foltvarróknak köszönhetik a neves művészek is azt, hogy kitaposták az utat. A foltvarrás közösségi tevékenység, ez talán a legszebb (ha nem is mindig a legmutatósabb) része. Ne felejtsd el: csak az félti a tudományát, akinek kevés van belőle. A féltékenység és az irigység veszélyes kór, elsősorban annak árt, aki birtokolja. Szabadulj meg tőle"

(Dolányi Anna: Hasznos könyv foltvarróknak)


Magamról

Saját fotó
Anya vagyok és feleség! Ez a státuszom, a foglalkozásom, a hivatásom. Három fiam van! Ha akad egy kis szabadságom, akkor alkotok. Mindenfélét. Csakúgy... A varrás nagy szerelem.

Köszönöm, hogy benéztél hozzám!

Ha megtetszett valami és Te is szeretnél, írj bátran!

bozsomati@gmail.com

2010. február 24., szerda

Egy elmaradt takaró

Egész nap a tesómék "elmaradt" karácsonyi takaróját varrtam (inkább csak kínlódás volt). Elmaradt, mert a varrógépem kilehelte a lelkét és már sehogyan sem tudtam elkészülni vele karácsonyra. Végre megjavult a varrógép és volt időm is. Nekiláttam, de nagyon nem ment. Valószínű az is közrejátszik, hogy agyban már máshol szárnyalok. :-) Holnap újra nekifutok, de este levezetésként horgoltam egy nárciszt. Olyan szép! Imádom a telet. Barátaim szerint már-már perverz módon, de most már várom a tavaszt! Nagyon. Azt is szeretem :-)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése