Oldalak

Járok az álmok útján és próbálgatom a szárnyaimat.

"Álmodj, amit csak akarsz, menj, ahova szeretnél, légy az, aki szeretnél, mert csak egy életed van, s csak egy lehetőséged, hogy olyan dolgokat csinálj, amit szeretnél!" (Paulo Coelho)

"Add tovább a tudományt! Valamikor elindult a foltvarró-staféta, hogy szerteágazó világmozgalom legyen belőle. Ma névtelen foltvarróknak köszönhetik a neves művészek is azt, hogy kitaposták az utat. A foltvarrás közösségi tevékenység, ez talán a legszebb (ha nem is mindig a legmutatósabb) része. Ne felejtsd el: csak az félti a tudományát, akinek kevés van belőle. A féltékenység és az irigység veszélyes kór, elsősorban annak árt, aki birtokolja. Szabadulj meg tőle"

(Dolányi Anna: Hasznos könyv foltvarróknak)


Magamról

Saját fotó
Anya vagyok és feleség! Ez a státuszom, a foglalkozásom, a hivatásom. Három fiam van! Ha akad egy kis szabadságom, akkor alkotok. Mindenfélét. Csakúgy... A varrás nagy szerelem.

Köszönöm, hogy benéztél hozzám!

Ha megtetszett valami és Te is szeretnél, írj bátran!

bozsomati@gmail.com

2010. február 8., hétfő

Kezdetek

Elhatározam, hogy blogot írok. Ennek több oka is van és hosszas vajúdás előzte meg, de gondolataimat tett követte.
Először is soha nem voltam híve a kitárulkozásnak, főleg nem a nagyvilág elé, másodszor meg kóros időhiányban szenvedek 3 fiú gyermek anyukájaként. Ami miatt mégis létrehoztam életem első blogját, az az alkotási vágy. Szeretek mindent, amivel létre lehet hozni valamit. Szeretek varrni, horgolni, fúrni-faragni, sütni-főzni, szétszedni és összarakni, gyöngyöt fűzni, rajzolni, tervezni. Egy szóval alkotni. Arra gondoltam, hogy műveimet és az alkotásuk közben felmerülő gondolataimat jó lenne megőrizni.
Hát akkor induljon a kaland! Meglátjuk mi sül ki belőle!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése