Oldalak

Járok az álmok útján és próbálgatom a szárnyaimat.

"Álmodj, amit csak akarsz, menj, ahova szeretnél, légy az, aki szeretnél, mert csak egy életed van, s csak egy lehetőséged, hogy olyan dolgokat csinálj, amit szeretnél!" (Paulo Coelho)

"Add tovább a tudományt! Valamikor elindult a foltvarró-staféta, hogy szerteágazó világmozgalom legyen belőle. Ma névtelen foltvarróknak köszönhetik a neves művészek is azt, hogy kitaposták az utat. A foltvarrás közösségi tevékenység, ez talán a legszebb (ha nem is mindig a legmutatósabb) része. Ne felejtsd el: csak az félti a tudományát, akinek kevés van belőle. A féltékenység és az irigység veszélyes kór, elsősorban annak árt, aki birtokolja. Szabadulj meg tőle"

(Dolányi Anna: Hasznos könyv foltvarróknak)


Magamról

Saját fotó
Anya vagyok és feleség! Ez a státuszom, a foglalkozásom, a hivatásom. Három fiam van! Ha akad egy kis szabadságom, akkor alkotok. Mindenfélét. Csakúgy... A varrás nagy szerelem.

Köszönöm, hogy benéztél hozzám!

Ha megtetszett valami és Te is szeretnél, írj bátran!

bozsomati@gmail.com

2010. február 14., vasárnap

Orchidea

Anyukámnak névnapja lesz. Egy orchideát vettem Neki. Egyébként soha nem szerettem különösen ezt a virágot. Nem tudom megmagyarázni, hogy miért nem, de valahogyan idegenkedtem tőle. Két évvel ezelőtt is orchideát ajándékoztam, de sajnos 3 hete lakástűz áldozata lett. Vígasztalásul is szánom, mert nagyon szerette. Gyönyőrű és minél tovább nézegetem, annál jobban tetszik nekem is... Már már elbizonytalanodok...Én is szeretnék egyet???

2 megjegyzés:

  1. Az orchideával én ugyanígy vagyok. Azért, ha kapnék, biztos meg tudnék vele barátkozni :-) Zsuzsó

    VálaszTörlés