Oldalak

Járok az álmok útján és próbálgatom a szárnyaimat.

"Álmodj, amit csak akarsz, menj, ahova szeretnél, légy az, aki szeretnél, mert csak egy életed van, s csak egy lehetőséged, hogy olyan dolgokat csinálj, amit szeretnél!" (Paulo Coelho)

"Add tovább a tudományt! Valamikor elindult a foltvarró-staféta, hogy szerteágazó világmozgalom legyen belőle. Ma névtelen foltvarróknak köszönhetik a neves művészek is azt, hogy kitaposták az utat. A foltvarrás közösségi tevékenység, ez talán a legszebb (ha nem is mindig a legmutatósabb) része. Ne felejtsd el: csak az félti a tudományát, akinek kevés van belőle. A féltékenység és az irigység veszélyes kór, elsősorban annak árt, aki birtokolja. Szabadulj meg tőle"

(Dolányi Anna: Hasznos könyv foltvarróknak)


Magamról

Saját fotó
Anya vagyok és feleség! Ez a státuszom, a foglalkozásom, a hivatásom. Három fiam van! Ha akad egy kis szabadságom, akkor alkotok. Mindenfélét. Csakúgy... A varrás nagy szerelem.

Köszönöm, hogy benéztél hozzám!

Ha megtetszett valami és Te is szeretnél, írj bátran!

bozsomati@gmail.com

2010. február 18., csütörtök

Horgolok! Horgolok?

Tegnap este elmentem a kiszemelt horgoló szakkörre. Nagyon-nagyon jól éreztem magam! Jó volt a hangulat, kedvesek voltak a résztvevők és nem utolsósorban tanultam is! Hogy mennyi mindent lehet csinálni egy szál fonalból! Úgy meglódult a fantáziám, hogy csak győzzek utána szaladni! A szakkörvezető nagyon kedves és nagyon jól elmagyarrázza/mutogatja a dolgokat. Hááát van mit tanulnom, de nézegetve a munkáit, megéri!!! Nagy felbuzdulásomba, most a létező öszes fonalmaradékot összekotrom a családból! Íme az első nekifutásom:

1 megjegyzés: