Oldalak

Járok az álmok útján és próbálgatom a szárnyaimat.

"Álmodj, amit csak akarsz, menj, ahova szeretnél, légy az, aki szeretnél, mert csak egy életed van, s csak egy lehetőséged, hogy olyan dolgokat csinálj, amit szeretnél!" (Paulo Coelho)

"Add tovább a tudományt! Valamikor elindult a foltvarró-staféta, hogy szerteágazó világmozgalom legyen belőle. Ma névtelen foltvarróknak köszönhetik a neves művészek is azt, hogy kitaposták az utat. A foltvarrás közösségi tevékenység, ez talán a legszebb (ha nem is mindig a legmutatósabb) része. Ne felejtsd el: csak az félti a tudományát, akinek kevés van belőle. A féltékenység és az irigység veszélyes kór, elsősorban annak árt, aki birtokolja. Szabadulj meg tőle"

(Dolányi Anna: Hasznos könyv foltvarróknak)


Magamról

Saját fotó
Anya vagyok és feleség! Ez a státuszom, a foglalkozásom, a hivatásom. Három fiam van! Ha akad egy kis szabadságom, akkor alkotok. Mindenfélét. Csakúgy... A varrás nagy szerelem.

Köszönöm, hogy benéztél hozzám!

Ha megtetszett valami és Te is szeretnél, írj bátran!

bozsomati@gmail.com

2010. február 10., szerda

Szülinap

Szülinapom volt. 35 éves lettem! Nem csináltam számvetést, nem tettem fogadalmakat, csak megtörtént. 20 évesen még azt mondja az ember, hogy soha nem fog érdekelni hány éves vagyok, hiszen soha fel sem merült bennem, hogy valaha 35 éves leszek. El sem bírtam képzelni, hogy valaha én olyan "öreg" leszek. Aztán pikk-pakk, észbe sem kaptam és elrohantak az évek. Pedig nem érzem magam sem öregnek, sem 35 évesnek. Aztán mire hozzászokom a gondolathoz, addigra újra eltelik egy év...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése