Oldalak

Járok az álmok útján és próbálgatom a szárnyaimat.

"Álmodj, amit csak akarsz, menj, ahova szeretnél, légy az, aki szeretnél, mert csak egy életed van, s csak egy lehetőséged, hogy olyan dolgokat csinálj, amit szeretnél!" (Paulo Coelho)

"Add tovább a tudományt! Valamikor elindult a foltvarró-staféta, hogy szerteágazó világmozgalom legyen belőle. Ma névtelen foltvarróknak köszönhetik a neves művészek is azt, hogy kitaposták az utat. A foltvarrás közösségi tevékenység, ez talán a legszebb (ha nem is mindig a legmutatósabb) része. Ne felejtsd el: csak az félti a tudományát, akinek kevés van belőle. A féltékenység és az irigység veszélyes kór, elsősorban annak árt, aki birtokolja. Szabadulj meg tőle"

(Dolányi Anna: Hasznos könyv foltvarróknak)


Magamról

Saját fotó
Anya vagyok és feleség! Ez a státuszom, a foglalkozásom, a hivatásom. Három fiam van! Ha akad egy kis szabadságom, akkor alkotok. Mindenfélét. Csakúgy... A varrás nagy szerelem.

Köszönöm, hogy benéztél hozzám!

Ha megtetszett valami és Te is szeretnél, írj bátran!

bozsomati@gmail.com

2010. február 28., vasárnap

Neszeszer

Végre elkészültem a tesómék takarójával, így átadhattam magam a próbálkozásnak. Régóta ki akartam próbálni egy neszeszert. Tegnap este kiszabtam őket.

Naná! Mindjárt kettőt! Ma meg összevarrtam őket. Még jó, hogy kettőt szabtam, mert legalább gyakorolhattam. Van mit. Sok-sok tanulságot levontam. Egyik, hogy nem tudok szépen varrni kézzel, a másik, hogy a géppel is van még mit gyakorolnom, a harmadik a cipzár hossza. Lehetett volna hosszabb, de most csak ilyen volt itthon. Gondolom a gyakorlat teszi a mestert, úgyhogy...HAJRÁ!

3 megjegyzés:

  1. Most mit szerénykedsz? Tök szépek lettek! Gratula!
    (Nem tudsz smile-kat beépíteni? MÁrmint a blogba, hogy lehessen nyomatékosítani a mondandót.)

    VálaszTörlés
  2. Hűűűűűűmeghaaaaaa. Imádom :)

    VálaszTörlés