Oldalak

Járok az álmok útján és próbálgatom a szárnyaimat.

"Álmodj, amit csak akarsz, menj, ahova szeretnél, légy az, aki szeretnél, mert csak egy életed van, s csak egy lehetőséged, hogy olyan dolgokat csinálj, amit szeretnél!" (Paulo Coelho)

"Add tovább a tudományt! Valamikor elindult a foltvarró-staféta, hogy szerteágazó világmozgalom legyen belőle. Ma névtelen foltvarróknak köszönhetik a neves művészek is azt, hogy kitaposták az utat. A foltvarrás közösségi tevékenység, ez talán a legszebb (ha nem is mindig a legmutatósabb) része. Ne felejtsd el: csak az félti a tudományát, akinek kevés van belőle. A féltékenység és az irigység veszélyes kór, elsősorban annak árt, aki birtokolja. Szabadulj meg tőle"

(Dolányi Anna: Hasznos könyv foltvarróknak)


Magamról

Saját fotó
Anya vagyok és feleség! Ez a státuszom, a foglalkozásom, a hivatásom. Három fiam van! Ha akad egy kis szabadságom, akkor alkotok. Mindenfélét. Csakúgy... A varrás nagy szerelem.

Köszönöm, hogy benéztél hozzám!

Ha megtetszett valami és Te is szeretnél, írj bátran!

bozsomati@gmail.com

2010. szeptember 4., szombat

Kincsek!

Tegnap Anyukámmal selejteztünk a padláson. Ezeket a kincseket találtam!
Nagy halom anyagkupac.

Hatalmas doboz fonalkészlet.

És már a szépen összehajtogatott "eredmény" :-)) Bizsereg az ujjam...


3 megjegyzés:

  1. Meghiszem, hogy bizsereg az ujjad! Az enyém is bizseregne! Érdekes, hogy épp a héten kaptam az anyósomtól én is némi selejtezős anyagellátmányt! :D Az azonban közel sincs ennyi! Előre irigyellek, mennyi babahaj, kitűző miegymás készülne belőle nálam is! Hát kedves Roberta, jó munkát!!! :D puszi

    VálaszTörlés
  2. Ezek a selejtezési akciók nálam is így végződnek! Így több doboznyi "valamihez majd éppen ez fog kelleni" kincsem van. De így, ahogy Te is összeraktad már valóban megbizsergeti az ujjakat :-))) Hajrá, hajrá!!

    VálaszTörlés