Oldalak

Járok az álmok útján és próbálgatom a szárnyaimat.

"Álmodj, amit csak akarsz, menj, ahova szeretnél, légy az, aki szeretnél, mert csak egy életed van, s csak egy lehetőséged, hogy olyan dolgokat csinálj, amit szeretnél!" (Paulo Coelho)

"Add tovább a tudományt! Valamikor elindult a foltvarró-staféta, hogy szerteágazó világmozgalom legyen belőle. Ma névtelen foltvarróknak köszönhetik a neves művészek is azt, hogy kitaposták az utat. A foltvarrás közösségi tevékenység, ez talán a legszebb (ha nem is mindig a legmutatósabb) része. Ne felejtsd el: csak az félti a tudományát, akinek kevés van belőle. A féltékenység és az irigység veszélyes kór, elsősorban annak árt, aki birtokolja. Szabadulj meg tőle"

(Dolányi Anna: Hasznos könyv foltvarróknak)


Magamról

Saját fotó
Anya vagyok és feleség! Ez a státuszom, a foglalkozásom, a hivatásom. Három fiam van! Ha akad egy kis szabadságom, akkor alkotok. Mindenfélét. Csakúgy... A varrás nagy szerelem.

Köszönöm, hogy benéztél hozzám!

Ha megtetszett valami és Te is szeretnél, írj bátran!

bozsomati@gmail.com

2010. szeptember 10., péntek

Szakmai segítséget kérek szépen!

Varrtam egy behúzós kulcstartót. Sok félét megnéztem és végül (szerintem) a legnehezebb fazont választottam, papírtechnikával fűszerezve. Csakúgy levezetésnek a sok filcfigura után :-)) Úgysincs semmi a tévében.
Fogalmam sincs hogy jól csináltam-e meg. Bizonytalan vagyok ott fent a kis lyuknál, hogy azt hogyan kell(ett volna) Mérete: 7 X 12 cm

Esetleg tud nekem valaki segíteni? Minden tanácsot, észrevétel és kritikát szívesen fogadok!!! Köszönöm előre is!

3 megjegyzés:

 1. Ránézésre rendben van, de a fénykép pont a számodra problémás részt nem mutatja. Szerintem nincs olyan, hogy így kell vagy úgy kell.. Van luk, el van dolgozva a széle, tud csúszni benne a pánt, nem csúszik át rajta a kulcs karika, a nagy nyílásba beférnek majd a kulcsok? Ha ezekre a kérdésekre tudsz válaszolni, akkor okés!!!! :))

  VálaszTörlés
 2. később olvaslak, mint ahogy válaszoltam a blogomban:) nagyon szép lett és bruercsinek teljesen igaza van. az enyém bélelt volt, így a végén a felül varrásból kihagyott 1 cm-es részt, kézzel összeöltöttem.

  VálaszTörlés
 3. Köszönöm Lányok!
  Azt hittem van valami kunszt :-)))

  VálaszTörlés