Oldalak

Járok az álmok útján és próbálgatom a szárnyaimat.

"Álmodj, amit csak akarsz, menj, ahova szeretnél, légy az, aki szeretnél, mert csak egy életed van, s csak egy lehetőséged, hogy olyan dolgokat csinálj, amit szeretnél!" (Paulo Coelho)

"Add tovább a tudományt! Valamikor elindult a foltvarró-staféta, hogy szerteágazó világmozgalom legyen belőle. Ma névtelen foltvarróknak köszönhetik a neves művészek is azt, hogy kitaposták az utat. A foltvarrás közösségi tevékenység, ez talán a legszebb (ha nem is mindig a legmutatósabb) része. Ne felejtsd el: csak az félti a tudományát, akinek kevés van belőle. A féltékenység és az irigység veszélyes kór, elsősorban annak árt, aki birtokolja. Szabadulj meg tőle"

(Dolányi Anna: Hasznos könyv foltvarróknak)


Magamról

Saját fotó
Anya vagyok és feleség! Ez a státuszom, a foglalkozásom, a hivatásom. Három fiam van! Ha akad egy kis szabadságom, akkor alkotok. Mindenfélét. Csakúgy... A varrás nagy szerelem.

Köszönöm, hogy benéztél hozzám!

Ha megtetszett valami és Te is szeretnél, írj bátran!

bozsomati@gmail.com

2010. szeptember 22., szerda

Oviba...

... készült ez a zsebes tároló. Még nem tudom pontosan, hogy mi kerül bele, de ma a szülői értekezleten szeretném átadni. Jó nagy. 60 x 100 centis.

Egyébként elhavazódás esete áll fenn. A héten már a második szülői értekezletre megyek. A múlt héten is volt kettő. Most már remélem egy ideig nyugi lesz. Legalábbis etéren :-)) Hétvégén szülinapi zsúrok voltak. Két nagyfiú hívta meg a barátait. Máté szombaton, Botond vasárnap. Mindkettőjüknek sütöttem tortát, sütit, szendvicseket készítettem. A 12 éveseknek már van huzata rendesen :-)) A fő attrakció a pizza volt. Frissen melegen, a sütőből.

Köszönöm, hogy benéztél. Legyen szép napod!!!

4 megjegyzés:

 1. nagyon szép ez is!
  gondolom sok-sok játék kerül majd bele! :D

  VálaszTörlés
 2. jó sok energiád van :)) Ennyi feladat mellé ilyen szépet varrtál, csúcs :)) Biztosan nagy sikere lesz !

  VálaszTörlés
 3. Nagyon vidám, kedves tárolót varrtál, ügyes vagy, na!!! :))

  VálaszTörlés