Oldalak

Járok az álmok útján és próbálgatom a szárnyaimat.

"Álmodj, amit csak akarsz, menj, ahova szeretnél, légy az, aki szeretnél, mert csak egy életed van, s csak egy lehetőséged, hogy olyan dolgokat csinálj, amit szeretnél!" (Paulo Coelho)

"Add tovább a tudományt! Valamikor elindult a foltvarró-staféta, hogy szerteágazó világmozgalom legyen belőle. Ma névtelen foltvarróknak köszönhetik a neves művészek is azt, hogy kitaposták az utat. A foltvarrás közösségi tevékenység, ez talán a legszebb (ha nem is mindig a legmutatósabb) része. Ne felejtsd el: csak az félti a tudományát, akinek kevés van belőle. A féltékenység és az irigység veszélyes kór, elsősorban annak árt, aki birtokolja. Szabadulj meg tőle"

(Dolányi Anna: Hasznos könyv foltvarróknak)


Magamról

Saját fotó
Anya vagyok és feleség! Ez a státuszom, a foglalkozásom, a hivatásom. Három fiam van! Ha akad egy kis szabadságom, akkor alkotok. Mindenfélét. Csakúgy... A varrás nagy szerelem.

Köszönöm, hogy benéztél hozzám!

Ha megtetszett valami és Te is szeretnél, írj bátran!

bozsomati@gmail.com

2010. szeptember 23., csütörtök

Nagy nap van...

Ma is szülinapozunk! :-)) Nagyfiam lett ma 12 éves. Nagy nap ez! Nem csak azért mert ő megszületett, hanem mert mi is ekkor váltunk szülőkké. Nagyon vártuk őt és amikor megérkezett nagy volt a boldogság. Elkezdődött valami, bár akkor még fogalmunk sem volt, hogy miről is van szó ;-) Amikor hazamentünk a kórházból és egyedül maradtunk a csöpp kis babával, na akkor tört ránk a boldogság és a hihetetlen rettegés. A felismerés, hogy itt ez a törékeny baba, aki teljes mértékben ránk van utalva. A felelősség súlya nehezedett ránk és mi olyan fiatalok voltunk... Nagyon megható pillanat volt ez. Mai napig könnybe lábad a szemem, amikor visszaemlékezem. Család lettünk.

4 megjegyzés: