Oldalak

Járok az álmok útján és próbálgatom a szárnyaimat.

"Álmodj, amit csak akarsz, menj, ahova szeretnél, légy az, aki szeretnél, mert csak egy életed van, s csak egy lehetőséged, hogy olyan dolgokat csinálj, amit szeretnél!" (Paulo Coelho)

"Add tovább a tudományt! Valamikor elindult a foltvarró-staféta, hogy szerteágazó világmozgalom legyen belőle. Ma névtelen foltvarróknak köszönhetik a neves művészek is azt, hogy kitaposták az utat. A foltvarrás közösségi tevékenység, ez talán a legszebb (ha nem is mindig a legmutatósabb) része. Ne felejtsd el: csak az félti a tudományát, akinek kevés van belőle. A féltékenység és az irigység veszélyes kór, elsősorban annak árt, aki birtokolja. Szabadulj meg tőle"

(Dolányi Anna: Hasznos könyv foltvarróknak)


Magamról

Saját fotó
Anya vagyok és feleség! Ez a státuszom, a foglalkozásom, a hivatásom. Három fiam van! Ha akad egy kis szabadságom, akkor alkotok. Mindenfélét. Csakúgy... A varrás nagy szerelem.

Köszönöm, hogy benéztél hozzám!

Ha megtetszett valami és Te is szeretnél, írj bátran!

bozsomati@gmail.com

2010. szeptember 2., csütörtök

Rebeka nap van

Ma Rebeka nap van. Ez akár lényegtelen is lehetne, de ma van az egyik unokahugom névnapja. 8 éves (lesz). Azért lássuk be, csajsziknak mennyivel könnyebb foltoskodni! :-) Szóval ezeket kapta tőlem:

A lovacskát Berry-től kölcsönöztem, az ő engedélyével készítettem. Innen is köszönöm.

A fiúk sem maradhatnak ki a sorból. Új tanév, új tolltartó. Örültek neki nagyon. Azt azért be kell látni, hogy a kisiskolásoknak egyelőre nem túl praktikus, így ömlesztve tárolni a ceruzákat, bár panasz még nem volt :-))

9 megjegyzés:

 1. nagyon klasszak!
  Én imádtam ezt a fazonú tolltartómat!
  Nem hinném, hogy gond lenne, persze a fiúk - általában - kevésbé vigyáznak a cuccokra, de nem hiszem, hogy gond lesz vele!
  Az mindenképpen pozitívum, hogy nem kell nekik katonás sorrendbe rakni a ceruzákat, tollakat!

  VálaszTörlés
 2. Örült neki! Izgultam.... :-)

  Kaccat! Köszönöm!
  Amíg "kicsik", addig gondot okozhat egy zöld ceruza megkeresése mondjuk....Kevésbé átlátható. Aztán lehet, hogy csak én gondolom így. :-)

  VálaszTörlés
 3. Fantasztikusakat alkotsz, imádom a crazy stílust. És nagyon tetszik a korrektséged, ahogyan jelzed, honnan kölcsönöztél.
  +++
  A fiam ötödikes lett, most állt elő "ömlesztett" tolltartó igénnyel. Mutattam neki, azt mondta:
  "Na anya, hát erről beszéltem!"
  Úgy hogy dupla dicséret! Nagyon kritikus kisfickó...:)

  VálaszTörlés
 4. Köszönöm! :-))
  Hát én is a fiaim kritikájától féltem a legjobban, de átmentem! :-)))))

  VálaszTörlés
 5. A betyárosát! Minden tetszik, de mint lányos anyuka, Rebeka ajándékai teljesen elbűvöltek.
  Részleteiben és egészében is gyönyörű, ötletes és nagyon látszik, hogy beletetted magad!! ...és még gyöngyök is vannak rajta!! A lovacskás mi lett? Kulcstartó dísz?

  VálaszTörlés
 6. Köszönöm :-))
  Lovacska felhasználásáról még nem érkeztek hírek ;-) Akármilyen fityegőnek szántam. Lehet belőle kulcstartó, táskadísz v. zipzárra is akasztható...

  VálaszTörlés
 7. Takarosak lettek az ajándékok is és a tolltartó is! Nagyon tetszik a hüllő a tolltartón! Ha megengeded, ezzel az állatkával meg én kezdenék valamit!?

  VálaszTörlés
 8. Azok gekkok. Ugyanis nekünk olyan is van :-))
  Természetesen viheted! ;-)

  VálaszTörlés