Oldalak

Járok az álmok útján és próbálgatom a szárnyaimat.

"Álmodj, amit csak akarsz, menj, ahova szeretnél, légy az, aki szeretnél, mert csak egy életed van, s csak egy lehetőséged, hogy olyan dolgokat csinálj, amit szeretnél!" (Paulo Coelho)

"Add tovább a tudományt! Valamikor elindult a foltvarró-staféta, hogy szerteágazó világmozgalom legyen belőle. Ma névtelen foltvarróknak köszönhetik a neves művészek is azt, hogy kitaposták az utat. A foltvarrás közösségi tevékenység, ez talán a legszebb (ha nem is mindig a legmutatósabb) része. Ne felejtsd el: csak az félti a tudományát, akinek kevés van belőle. A féltékenység és az irigység veszélyes kór, elsősorban annak árt, aki birtokolja. Szabadulj meg tőle"

(Dolányi Anna: Hasznos könyv foltvarróknak)


Magamról

Saját fotó
Anya vagyok és feleség! Ez a státuszom, a foglalkozásom, a hivatásom. Három fiam van! Ha akad egy kis szabadságom, akkor alkotok. Mindenfélét. Csakúgy... A varrás nagy szerelem.

Köszönöm, hogy benéztél hozzám!

Ha megtetszett valami és Te is szeretnél, írj bátran!

bozsomati@gmail.com

2010. szeptember 13., hétfő

Napló borító 1.

Már régóta szerettem volna meglepni a tanár néniket egy napló borítóval. Kértem a nagyfiamat, hogy mérje le nekem. Hát ő azt nem tudja. Hogy csináljam akkor. Tanár nénit mégse kérhettem meg! Hol van akkor a meglepetés?
A napokban viszont segítségemre sietett Judit Gödről (földim:-)), akit ismerhettek már a foltos világban, bár blogja nincsen...:-) Ő már csinált ilyet és megadta nekem is a méreteket.
Ma elkészült az én napló borítóm. Az egyik! Mert két iskolásunk van! ;-)
Eleje:
Hátulja:
Most nézem, hogy a fényképen olyan csálénak látszik a hátulja. Pedig nem az :-)

7 megjegyzés:

 1. Nagyon szép lett! :) Biztosan örülni fog a tanár néni. :)

  VálaszTörlés
 2. Tuti lett ! Örülök, hogy segíthettem :)))

  VálaszTörlés
 3. Nagyon szép színvilágot választottál hozzá, ez a technika amúgy is kedvenceim közé tartozik! Szép lett!!

  VálaszTörlés
 4. Köszönöm! :-) Még nem adtuk át... Azon gondolkodom, hogy csütörtökön a szülőin v. október elején a névnapján adjuk-e oda....

  VálaszTörlés
 5. Nem is lett csálé!!! Ennyi belefér a fotózásba, elvégre nem vagyunk profi fotósok! :D Érdekelne engem is a napló méret! Mi sem tudjuk feltűnés nélkül lemérni!

  VálaszTörlés