Oldalak

Járok az álmok útján és próbálgatom a szárnyaimat.

"Álmodj, amit csak akarsz, menj, ahova szeretnél, légy az, aki szeretnél, mert csak egy életed van, s csak egy lehetőséged, hogy olyan dolgokat csinálj, amit szeretnél!" (Paulo Coelho)

"Add tovább a tudományt! Valamikor elindult a foltvarró-staféta, hogy szerteágazó világmozgalom legyen belőle. Ma névtelen foltvarróknak köszönhetik a neves művészek is azt, hogy kitaposták az utat. A foltvarrás közösségi tevékenység, ez talán a legszebb (ha nem is mindig a legmutatósabb) része. Ne felejtsd el: csak az félti a tudományát, akinek kevés van belőle. A féltékenység és az irigység veszélyes kór, elsősorban annak árt, aki birtokolja. Szabadulj meg tőle"

(Dolányi Anna: Hasznos könyv foltvarróknak)


Magamról

Saját fotó
Anya vagyok és feleség! Ez a státuszom, a foglalkozásom, a hivatásom. Három fiam van! Ha akad egy kis szabadságom, akkor alkotok. Mindenfélét. Csakúgy... A varrás nagy szerelem.

Köszönöm, hogy benéztél hozzám!

Ha megtetszett valami és Te is szeretnél, írj bátran!

bozsomati@gmail.com

2011. május 7., szombat

Az első.... :-)

Családi-nap volt a suliban. Sok-sok programmal, kézműves foglalkozásokkal. Mi ilyen kis tulipánokat csináltunk. Én pedig életemben először kirakodtam...:-) Izgalmas volt! Várakozásomon felüli. Rengetegen érdeklődtek, dicsértek. Hízott a májam! :-) ééés! Vásároltak is! :-))))
Kicsit sok volt a foglalkozás és az árulás egyben, de kezdetnek jó tapasztalat volt!

3 megjegyzés:

  1. Szívesen nézegettem volna több képet is a standodról :) Nagyon szépeket alkotsz. Egy távlati tervem az utadra lépni, de ahhoz még meg kéne tanulnom varrni is :) Kézzel csakcsak - de majd egyszer talán géppel is. Addig is figyellek, tanulok!

    VálaszTörlés
  2. Zenelady köszönöm!

    Erzsó: Bővebben? :-) Nagyon jó volt! Várakozásomon felüli. Rengetegen érdeklődtek, dicsértek. Hízott a májam! :-) ééés! Vásároltak is! :-))))
    Kicsit sok volt a foglalkozás és az árulás egyben, de kezdetnek jó tapasztalat volt!

    VálaszTörlés