Oldalak

Járok az álmok útján és próbálgatom a szárnyaimat.

"Álmodj, amit csak akarsz, menj, ahova szeretnél, légy az, aki szeretnél, mert csak egy életed van, s csak egy lehetőséged, hogy olyan dolgokat csinálj, amit szeretnél!" (Paulo Coelho)

"Add tovább a tudományt! Valamikor elindult a foltvarró-staféta, hogy szerteágazó világmozgalom legyen belőle. Ma névtelen foltvarróknak köszönhetik a neves művészek is azt, hogy kitaposták az utat. A foltvarrás közösségi tevékenység, ez talán a legszebb (ha nem is mindig a legmutatósabb) része. Ne felejtsd el: csak az félti a tudományát, akinek kevés van belőle. A féltékenység és az irigység veszélyes kór, elsősorban annak árt, aki birtokolja. Szabadulj meg tőle"

(Dolányi Anna: Hasznos könyv foltvarróknak)


Magamról

Saját fotó
Anya vagyok és feleség! Ez a státuszom, a foglalkozásom, a hivatásom. Három fiam van! Ha akad egy kis szabadságom, akkor alkotok. Mindenfélét. Csakúgy... A varrás nagy szerelem.

Köszönöm, hogy benéztél hozzám!

Ha megtetszett valami és Te is szeretnél, írj bátran!

bozsomati@gmail.com

2011. május 13., péntek

Nasi-tasi

A fene egye meg a bloggert! Nem elég, hogy eltűnt egész napra, de el is szállt a tegnapi két bejegyzésem :-( Lehet, hogy a péntek 13.-a volt a ludas? ;-)
Szóval neki futok újra!
Az ötlet nem az enyém! Zelnicénél láttam ezt a fergeteges tartókát (nasitrezort). Nagyon jó ötlet! Nálam nem trezorként funkcionál, így átkereszteltem nasi-tasinak :-)))

5 megjegyzés:

 1. öööö izé, most a nasi tasiból lógnak ki a lábak

  VálaszTörlés
 2. Igen-igen! Mert mindenki derékig benne kotor! :-)

  VálaszTörlés
 3. igen, aztán megnéztem az ihletadót is :D nagyon tuti (csak délután a munkahelyemről írtam, és nem tudtam befejezni, mert főnök veszély volt éppen :D)

  VálaszTörlés
 4. Én is néztem Zelnicénél, most pedig nálad is! Most már muszáj leszek megcsinálni - annyira jópofa:D

  VálaszTörlés