Oldalak


Járok az álmok útján és próbálgatom a szárnyaimat.

"Álmodj, amit csak akarsz, menj, ahova szeretnél, légy az, aki szeretnél, mert csak egy életed van, s csak egy lehetőséged, hogy olyan dolgokat csinálj, amit szeretnél!" (Paulo Coelho)

"Add tovább a tudományt! Valamikor elindult a foltvarró-staféta, hogy szerteágazó világmozgalom legyen belőle. Ma névtelen foltvarróknak köszönhetik a neves művészek is azt, hogy kitaposták az utat. A foltvarrás közösségi tevékenység, ez talán a legszebb (ha nem is mindig a legmutatósabb) része. Ne felejtsd el: csak az félti a tudományát, akinek kevés van belőle. A féltékenység és az irigység veszélyes kór, elsősorban annak árt, aki birtokolja. Szabadulj meg tőle"

(Dolányi Anna: Hasznos könyv foltvarróknak)


Magamról

Saját fotó
Anya vagyok és feleség! Ez a státuszom, a foglalkozásom, a hivatásom. Három fiam van! Ha akad egy kis szabadságom, akkor alkotok. Mindenfélét. Csakúgy... A varrás nagy szerelem.

Köszönöm, hogy benéztél hozzám!

Ha megtetszett valami és Te is szeretnél, írj bátran!

bozsomati@gmail.com

2011. május 17., kedd

Május

Nálunk a május erről szól! :-)
Limara recept szerint készült! Tökéletes lett és nagyon-nagyon finom! Egyetlen hibája van! Rettentő gyorsan elfogyott! Aki az első körben nem kért belőle, mert már nagyon jóllakott apukám bogrács gulyásával (isteni volt), annak sajnos nem jutott! Pedig nem volt kicsi! Olyan malomkerék méretű! :-)))

7 megjegyzés:

  1. GYönyörűű! És ami ilyen szép az már eleve nem lehet rossz, de ahogy ismerlek, az íze is legalább olyan jó, mint a formája :-)))

    VálaszTörlés
  2. Jól néz ki. Nekem is sütni kellene szombatra egy tortát mert lagziba megyünk. Sokáig készült?

    VálaszTörlés
  3. Nekem meg a fogyókúráról ! Brühühü :((
    Csodásan néz ki !

    VálaszTörlés
  4. Azért nem szép dolog ám ilyet postolni, fáj a szívem ;)

    VálaszTörlés
  5. Köszönöm Lányok! :-))) Vasárnapra csinálom a következőt! :-)

    VálaszTörlés
  6. Atyám, ez valami gyönyörűség lehetett! Mindjárt sírok, annyira szépséges, az ízét is szinte érzem :)

    VálaszTörlés