Oldalak

Járok az álmok útján és próbálgatom a szárnyaimat.

"Álmodj, amit csak akarsz, menj, ahova szeretnél, légy az, aki szeretnél, mert csak egy életed van, s csak egy lehetőséged, hogy olyan dolgokat csinálj, amit szeretnél!" (Paulo Coelho)

"Add tovább a tudományt! Valamikor elindult a foltvarró-staféta, hogy szerteágazó világmozgalom legyen belőle. Ma névtelen foltvarróknak köszönhetik a neves művészek is azt, hogy kitaposták az utat. A foltvarrás közösségi tevékenység, ez talán a legszebb (ha nem is mindig a legmutatósabb) része. Ne felejtsd el: csak az félti a tudományát, akinek kevés van belőle. A féltékenység és az irigység veszélyes kór, elsősorban annak árt, aki birtokolja. Szabadulj meg tőle"

(Dolányi Anna: Hasznos könyv foltvarróknak)


Magamról

Saját fotó
Anya vagyok és feleség! Ez a státuszom, a foglalkozásom, a hivatásom. Három fiam van! Ha akad egy kis szabadságom, akkor alkotok. Mindenfélét. Csakúgy... A varrás nagy szerelem.

Köszönöm, hogy benéztél hozzám!

Ha megtetszett valami és Te is szeretnél, írj bátran!

bozsomati@gmail.com

2011. május 14., szombat

Nyárra hangolódva!

Május nálunk különleges hónap! Majdnem az egész családnak ebben a hónapban van a szülinapja, de legalább egy névnapja. Apukámnak, anyukámnak, tesóimnak, sőt az uramnak is! Középső fiam pedig a névnapját ünnepli ilyenkor. Családi bulihegyek vannak! Természetesen nem csak ilyenkor jövünk össze, de ebben az időszakban igencsak megnő az egy négyzetméterre jutó torták száma!
Apukám után, az idősebbik húgom ünnepli a szülinapját. Nem volt nehéz dolgom.
Néhány héttel ezelőtt Bruercsitől igazi kincseket kaptam. Az egyik egy türkiz anyag volt. Tesómnak egyből felcsillant a szeme. Imádja! Már el is képzelt magának belőle egy nyári tatyót...
Én most megcsináltam neki! :-) Remélem örülni fog!!!

3 megjegyzés:

 1. Tök jó lett a tatyi! Sok boldogságot minden ünnepeltek. Nagyon szépeket csináltál mostanában, jöttem is, de hol láttam valamit, hol nem, a blogger karbantartás miatt (azon rötyögtem, eredetileg azt írták, kb. 1 óra lesz, aztán az élet közbeszólt...)

  VálaszTörlés
 2. Cimbilimbi nagyon szépen köszönöm! :-)
  Igen, a blogger jól megtréfált minket!

  VálaszTörlés
 3. Nagyon vidám darab lett! Boldog májust mindannyiótoknak. Vagy ahogy a nagyfiam mondta 2 évesen: "Alkalmából szeretettel" köszöntünk benneteket!

  VálaszTörlés