Oldalak

Járok az álmok útján és próbálgatom a szárnyaimat.

"Álmodj, amit csak akarsz, menj, ahova szeretnél, légy az, aki szeretnél, mert csak egy életed van, s csak egy lehetőséged, hogy olyan dolgokat csinálj, amit szeretnél!" (Paulo Coelho)

"Add tovább a tudományt! Valamikor elindult a foltvarró-staféta, hogy szerteágazó világmozgalom legyen belőle. Ma névtelen foltvarróknak köszönhetik a neves művészek is azt, hogy kitaposták az utat. A foltvarrás közösségi tevékenység, ez talán a legszebb (ha nem is mindig a legmutatósabb) része. Ne felejtsd el: csak az félti a tudományát, akinek kevés van belőle. A féltékenység és az irigység veszélyes kór, elsősorban annak árt, aki birtokolja. Szabadulj meg tőle"

(Dolányi Anna: Hasznos könyv foltvarróknak)


Magamról

Saját fotó
Anya vagyok és feleség! Ez a státuszom, a foglalkozásom, a hivatásom. Három fiam van! Ha akad egy kis szabadságom, akkor alkotok. Mindenfélét. Csakúgy... A varrás nagy szerelem.

Köszönöm, hogy benéztél hozzám!

Ha megtetszett valami és Te is szeretnél, írj bátran!

bozsomati@gmail.com

2011. május 11., szerda

Tulipán újra és újra...

Dolgozom. Naphosszat. Az állandóan mozgásban lévő klánom mindennapjait is igyekszem átláthatóvá és követhetővé tenni. Szerénytelenség nélkül mondhatom, hogy hatalmas logisztikai ismerettel, sőt tudással rendelkezem. Mégis... Időhiányban szenvedek. Sajnos időről időre rangsorolnom kell a dolgokat és a blogom írása sokszor kerül hátulra. Kishugom legnagyobb bánatára! :-) Akinek köszönöm a biztatását, mert nélküle lehet, hogy még ritkábban jönnék! :-)
Köszönöm, hogy benéztek hozzám!
Na, de nem koptatom tovább a billentyűzetet! Íme a mai termés! :-) Megint tulipános!


És még nincs vége a napnak! ;-) Hurrá!

5 megjegyzés:

 1. Hihi! Milyen kedves tőled, hogy az állandó cseszegetést bíztatásra fordítod magadban! :D
  Amúgy nagyon szép lett ez a táska! Én tudod, nem annyira vagyok oda a tulipánokért (legalábbis varrott formában), de ez kifejezetten tetszik! Ügyes vagy!
  Kié lesz?

  VálaszTörlés
 2. tetszik :)
  meg a tegnapi életfa is :)
  meg örülök, hogy jó volt a vásár!

  VálaszTörlés