Oldalak

Járok az álmok útján és próbálgatom a szárnyaimat.

"Álmodj, amit csak akarsz, menj, ahova szeretnél, légy az, aki szeretnél, mert csak egy életed van, s csak egy lehetőséged, hogy olyan dolgokat csinálj, amit szeretnél!" (Paulo Coelho)

"Add tovább a tudományt! Valamikor elindult a foltvarró-staféta, hogy szerteágazó világmozgalom legyen belőle. Ma névtelen foltvarróknak köszönhetik a neves művészek is azt, hogy kitaposták az utat. A foltvarrás közösségi tevékenység, ez talán a legszebb (ha nem is mindig a legmutatósabb) része. Ne felejtsd el: csak az félti a tudományát, akinek kevés van belőle. A féltékenység és az irigység veszélyes kór, elsősorban annak árt, aki birtokolja. Szabadulj meg tőle"

(Dolányi Anna: Hasznos könyv foltvarróknak)


Magamról

Saját fotó
Anya vagyok és feleség! Ez a státuszom, a foglalkozásom, a hivatásom. Három fiam van! Ha akad egy kis szabadságom, akkor alkotok. Mindenfélét. Csakúgy... A varrás nagy szerelem.

Köszönöm, hogy benéztél hozzám!

Ha megtetszett valami és Te is szeretnél, írj bátran!

bozsomati@gmail.com

2011. május 16., hétfő

KÁVÉ lesz!!!!

KÁVÉ lesz! A Foltomiglan csoport szervezésében! Gyertek el! Én tavaly nagyon-nagyon jól éreztem magam! Akkor voltam először ilyen rendezvényen és azóta, igyekszem minél többször foltoskodni! Mert jó! :-)))
Részleteket itt olvashatod!

4 megjegyzés:

  1. brühühü nem tudok menni :-(

    VálaszTörlés
  2. Köszönöm a reklámot, remélem, lesz foganatja :))

    VálaszTörlés
  3. Még a végén... kell előre jelentkezni, vagy elég csak odaállítani? És ha rászánom magam, Roberta, jössz velem és felezzük a benzint?

    VálaszTörlés