Oldalak

Járok az álmok útján és próbálgatom a szárnyaimat.

"Álmodj, amit csak akarsz, menj, ahova szeretnél, légy az, aki szeretnél, mert csak egy életed van, s csak egy lehetőséged, hogy olyan dolgokat csinálj, amit szeretnél!" (Paulo Coelho)

"Add tovább a tudományt! Valamikor elindult a foltvarró-staféta, hogy szerteágazó világmozgalom legyen belőle. Ma névtelen foltvarróknak köszönhetik a neves művészek is azt, hogy kitaposták az utat. A foltvarrás közösségi tevékenység, ez talán a legszebb (ha nem is mindig a legmutatósabb) része. Ne felejtsd el: csak az félti a tudományát, akinek kevés van belőle. A féltékenység és az irigység veszélyes kór, elsősorban annak árt, aki birtokolja. Szabadulj meg tőle"

(Dolányi Anna: Hasznos könyv foltvarróknak)


Magamról

Saját fotó
Anya vagyok és feleség! Ez a státuszom, a foglalkozásom, a hivatásom. Három fiam van! Ha akad egy kis szabadságom, akkor alkotok. Mindenfélét. Csakúgy... A varrás nagy szerelem.

Köszönöm, hogy benéztél hozzám!

Ha megtetszett valami és Te is szeretnél, írj bátran!

bozsomati@gmail.com

2011. május 24., kedd

Óvó néniknek

Évzáróra szeretettel. Újra eltelt egy év. Pici fiam jövőre már középsős lesz! Szalad az idő!


7 megjegyzés:

 1. Lennék nálatok óvónéni:) Szokás nálatok az ajándékozás? Nálunk egyáltalán nem.

  VálaszTörlés
 2. Pedagógiai asszisztens képesítésem is van, arra nem jár véletlenül ilyen szépség? :):):)

  VálaszTörlés
 3. Köszi Lányok!
  Szokás-e ajándékozni? Ezek a kézzel készült apróságok, amit szívvel lélekkel adtam....Végülis a legdrágább kincseinket bízzuk rájuk :-)

  VálaszTörlés
 4. Én ezt azért kérdeztem, mert én is terveztem már tavaly, az első évben, és a férjem mondta, hogy senki sem szokott, ne lógjunk ki a sorból. Én kis üvegfestett poharakat terveztem nekik. Na, mindegy. Azért a legvégén biztos fogok készíteni én is...

  VálaszTörlés
 5. Itt nálunk szoktak vinni egy-egy szál virágot, apróságot...Nekem jól esik adni és ki nem szeret ajándékot kapni? ;-)
  Szerintem a ti óvó nénitek is örülne... A személyes ajándékoknak pedig szerintem különleges értékük van!

  VálaszTörlés
 6. Mi szoktunk mindig adni valami apróságot. Idén kis kör alakú neszeszereket varrtam, amin süni van ( mivel a Bandi süni csoportos) Nálunk mások is szoktak hozni valami apróságot- csokit, virágot...Én azt látom, hogy a mi óvónénijeink nagyon lelkesek, igazán figyelnek a gyerekekre. Szerintem megérdemlik :))

  VálaszTörlés
 7. Szia, adtam Neked egy díjat... mert tetszik a blogod és a munkáid...

  Éva

  VálaszTörlés