Oldalak

Járok az álmok útján és próbálgatom a szárnyaimat.

"Álmodj, amit csak akarsz, menj, ahova szeretnél, légy az, aki szeretnél, mert csak egy életed van, s csak egy lehetőséged, hogy olyan dolgokat csinálj, amit szeretnél!" (Paulo Coelho)

"Add tovább a tudományt! Valamikor elindult a foltvarró-staféta, hogy szerteágazó világmozgalom legyen belőle. Ma névtelen foltvarróknak köszönhetik a neves művészek is azt, hogy kitaposták az utat. A foltvarrás közösségi tevékenység, ez talán a legszebb (ha nem is mindig a legmutatósabb) része. Ne felejtsd el: csak az félti a tudományát, akinek kevés van belőle. A féltékenység és az irigység veszélyes kór, elsősorban annak árt, aki birtokolja. Szabadulj meg tőle"

(Dolányi Anna: Hasznos könyv foltvarróknak)


Magamról

Saját fotó
Anya vagyok és feleség! Ez a státuszom, a foglalkozásom, a hivatásom. Három fiam van! Ha akad egy kis szabadságom, akkor alkotok. Mindenfélét. Csakúgy... A varrás nagy szerelem.

Köszönöm, hogy benéztél hozzám!

Ha megtetszett valami és Te is szeretnél, írj bátran!

bozsomati@gmail.com

2011. május 20., péntek

Piros csíkosak

Ma nekiláttam a piros csíkos alapnak, amit a minap mutattam. Gyengém jelenleg a piros-fehér párosítás.
Maga az alap kb. 60x60 centi volt. Ebből csináltam 3 db A/5-ös füzet borítót, egy zipzáras akármi tartót (neszi/tolltartó). meg még egy akármi tartó. Ez gombos. Lehet bele okostelefont, fényképezőgépet, "bármitamibelefér" tartani :-)) Icipici fecni maradék sem maradt!!
Teljesen odavagyok ezért a módszerért. :-) Legközelebb a bordósak jönnek!


7 megjegyzés:

 1. Tök jók ! Főleg a füzetborítók! A Panna meg is szavazott magának egy pár füzetborítót a jövő tanévre...Megnézem a következő havi " maradékozásra" esetleg.

  VálaszTörlés
 2. Nagyon klasszak!
  Lehet egy butus kérdésem?
  Attól, hogy eleve szendvicsben készül, ugyanúgy csinálsz neki bélést, vagy ferdepántozod a varrást?

  VálaszTörlés
 3. Köszi Lányok! :-)
  Kaccat: Én csak két rétegben csináltam. A csíkokat a flízhez varrtam, aztán külön csináltam bélést neki. Szóval én nem a hátlappal együtt varrtam.

  VálaszTörlés
 4. Okos !! Profin, kérem szépen :)))
  Jó volt ma találkozni, szépek ezek a piros-fehérek !

  VálaszTörlés
 5. Köszi Gina!
  Tényleg nagyon jó volt találkozni! :-)

  VálaszTörlés