Oldalak

Járok az álmok útján és próbálgatom a szárnyaimat.

"Álmodj, amit csak akarsz, menj, ahova szeretnél, légy az, aki szeretnél, mert csak egy életed van, s csak egy lehetőséged, hogy olyan dolgokat csinálj, amit szeretnél!" (Paulo Coelho)

"Add tovább a tudományt! Valamikor elindult a foltvarró-staféta, hogy szerteágazó világmozgalom legyen belőle. Ma névtelen foltvarróknak köszönhetik a neves művészek is azt, hogy kitaposták az utat. A foltvarrás közösségi tevékenység, ez talán a legszebb (ha nem is mindig a legmutatósabb) része. Ne felejtsd el: csak az félti a tudományát, akinek kevés van belőle. A féltékenység és az irigység veszélyes kór, elsősorban annak árt, aki birtokolja. Szabadulj meg tőle"

(Dolányi Anna: Hasznos könyv foltvarróknak)


Magamról

Saját fotó
Anya vagyok és feleség! Ez a státuszom, a foglalkozásom, a hivatásom. Három fiam van! Ha akad egy kis szabadságom, akkor alkotok. Mindenfélét. Csakúgy... A varrás nagy szerelem.

Köszönöm, hogy benéztél hozzám!

Ha megtetszett valami és Te is szeretnél, írj bátran!

bozsomati@gmail.com

2011. május 22., vasárnap

Bordó csíkosak

Szintén kb. 60x60 centis az alap.
Három akármitartó. Egyik zipzáras, kettő gombos. Egy neszi, Iiletve kettő, csak a másik még félkész. (nem volt zipzáram hozzá) Kettő A/5-ös füzet borító.

Még vannak a kékek, a zöldek, de rettentően izgat a piros-kék párosítás, meg a piros zöld.... :-) Mondom én, hogy nem lehet abbahagyni.

3 megjegyzés:

 1. Ezek is nagyon tetszetősek. Az én próbálkozásom ehhez képest elég gyenge. De próbálok tanulni!

  VálaszTörlés
 2. Azta, nagyon belejöttél! Gratula!
  Jó látni :)

  VálaszTörlés
 3. Köszönöm Lányok! Lesz még folytatás! :-) Csak most időhiányban szenvedek! Már megint!

  VálaszTörlés