Oldalak

Járok az álmok útján és próbálgatom a szárnyaimat.

"Álmodj, amit csak akarsz, menj, ahova szeretnél, légy az, aki szeretnél, mert csak egy életed van, s csak egy lehetőséged, hogy olyan dolgokat csinálj, amit szeretnél!" (Paulo Coelho)

"Add tovább a tudományt! Valamikor elindult a foltvarró-staféta, hogy szerteágazó világmozgalom legyen belőle. Ma névtelen foltvarróknak köszönhetik a neves művészek is azt, hogy kitaposták az utat. A foltvarrás közösségi tevékenység, ez talán a legszebb (ha nem is mindig a legmutatósabb) része. Ne felejtsd el: csak az félti a tudományát, akinek kevés van belőle. A féltékenység és az irigység veszélyes kór, elsősorban annak árt, aki birtokolja. Szabadulj meg tőle"

(Dolányi Anna: Hasznos könyv foltvarróknak)


Magamról

Saját fotó
Anya vagyok és feleség! Ez a státuszom, a foglalkozásom, a hivatásom. Három fiam van! Ha akad egy kis szabadságom, akkor alkotok. Mindenfélét. Csakúgy... A varrás nagy szerelem.

Köszönöm, hogy benéztél hozzám!

Ha megtetszett valami és Te is szeretnél, írj bátran!

bozsomati@gmail.com

2010. július 24., szombat

7 dolog rólam

  1. Anyaságom a legnagyobb dolog az életemben. 3 fiam van, akiket imádok és egy fantasztikus férjem, akinek mindezt köszönhetem. (nélküle ugye nem jöhetett volna létre:-))
  2. Állandó időhiányban szenvedek. Mindig sokkal-sokkal több dolgot szeretnék csinálni, mint ami 24 órába belefér.
  3. Imádok sütni-főzni.
  4. Nagyon szeretem a természetet, rengeteget kirándulunk (régen azért többet)
  5. Örök szerelmese vagyok a meséknek. Főleg a fantasy, ami magával ragad. Tündérek, törpök, trollok, elfek, varázslók, boszorkányok, sárkányok stb. Ebből valahogyan nem tudok kinőni.
  6. Utálom a tömeget és a tötymörgést
  7. Van egy kutyánk, egy cicánk, két gekkónk (az egyik megszökött a napokban, még keressük:-))

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése