Oldalak

Járok az álmok útján és próbálgatom a szárnyaimat.

"Álmodj, amit csak akarsz, menj, ahova szeretnél, légy az, aki szeretnél, mert csak egy életed van, s csak egy lehetőséged, hogy olyan dolgokat csinálj, amit szeretnél!" (Paulo Coelho)

"Add tovább a tudományt! Valamikor elindult a foltvarró-staféta, hogy szerteágazó világmozgalom legyen belőle. Ma névtelen foltvarróknak köszönhetik a neves művészek is azt, hogy kitaposták az utat. A foltvarrás közösségi tevékenység, ez talán a legszebb (ha nem is mindig a legmutatósabb) része. Ne felejtsd el: csak az félti a tudományát, akinek kevés van belőle. A féltékenység és az irigység veszélyes kór, elsősorban annak árt, aki birtokolja. Szabadulj meg tőle"

(Dolányi Anna: Hasznos könyv foltvarróknak)


Magamról

Saját fotó
Anya vagyok és feleség! Ez a státuszom, a foglalkozásom, a hivatásom. Három fiam van! Ha akad egy kis szabadságom, akkor alkotok. Mindenfélét. Csakúgy... A varrás nagy szerelem.

Köszönöm, hogy benéztél hozzám!

Ha megtetszett valami és Te is szeretnél, írj bátran!

bozsomati@gmail.com

2010. július 8., csütörtök

Tanfolyam - 2. alkalom

Most Tilda neszeszert varrtunk, amit papírravarrás technikával fűszereztünk. Bár inkább a papírravarrás volt a főétel. Régóta szerettem volna megtanulni a technikát. Hát nem könnyű, de nagyon tetszik és mint mindenben, ebben is a gyakorlat teszi a mestert!!!
Íme:
Szöszmötölgettem is ezt-azt a héten, de a legjelentősebb esemény, hogy megérkeztek a nagyfiaim a nyaralásból!!!! 10 napja voltak távol és már minden bajom volt nélkülük. Szerencsére a legkisebb itt maradt nekem! :-))

Csináltam egy kenyeres zsákot a barátnőm kérésére és csináltam két ökoszatyrot. Azt csakúgy!

Ja és még adós vagyok egy fényképpel...


3 megjegyzés:

 1. Tényleg jó lett , örülök neki ! Nagyon szép a takaród, jó nagy meló lehetett, főleg a tűzés és a hátlapozás :))

  VálaszTörlés
 2. nagyon szépek! :-)
  A fotót pedig köszönöm, sokkal bonyolultabbnak gondoltam (mindenáron azon agyaltam, hogy valahogy fedik egymást)

  VálaszTörlés
 3. Köszönöm Gina! A takaró tényleg nagy meló volt!!! Így készen már azt mondom megérte, de amíg csináltam sokszor gondoltam rá, hogy kihajítom! :-))
  A papírtechnikába viszont beleszerettem!

  Kaccat köszi és szívesen! :-) Sokszor az egyszerű a nagyszerű! :-)

  VálaszTörlés