Oldalak

Járok az álmok útján és próbálgatom a szárnyaimat.

"Álmodj, amit csak akarsz, menj, ahova szeretnél, légy az, aki szeretnél, mert csak egy életed van, s csak egy lehetőséged, hogy olyan dolgokat csinálj, amit szeretnél!" (Paulo Coelho)

"Add tovább a tudományt! Valamikor elindult a foltvarró-staféta, hogy szerteágazó világmozgalom legyen belőle. Ma névtelen foltvarróknak köszönhetik a neves művészek is azt, hogy kitaposták az utat. A foltvarrás közösségi tevékenység, ez talán a legszebb (ha nem is mindig a legmutatósabb) része. Ne felejtsd el: csak az félti a tudományát, akinek kevés van belőle. A féltékenység és az irigység veszélyes kór, elsősorban annak árt, aki birtokolja. Szabadulj meg tőle"

(Dolányi Anna: Hasznos könyv foltvarróknak)


Magamról

Saját fotó
Anya vagyok és feleség! Ez a státuszom, a foglalkozásom, a hivatásom. Három fiam van! Ha akad egy kis szabadságom, akkor alkotok. Mindenfélét. Csakúgy... A varrás nagy szerelem.

Köszönöm, hogy benéztél hozzám!

Ha megtetszett valami és Te is szeretnél, írj bátran!

bozsomati@gmail.com

2010. július 29., csütörtök

Tanfolyam 5.

Sajnos elérkezett a tanfolyam utolsó napja! Annyira sajnálom, hogy vége lett!!! A haladó foglalkozások még folytatólagosan mennek tovább, de én sajnos azokon már nem tudok résztvenni :-(
Ginában egy fantasztikus embert ismertem meg. Nagyon jó tanár és remek szakember! Örülök, hogy Tőle tanulhattam.
Tanulótársaim is fantasztikusan kedves emberek. Nagyon örülök, hogy megismerkedtünk és remélem Cili és Judit, hogy fogunk még találkozni. Ezúton is köszönöm a kedvességeteket és az ajándékokat, amivel Cili, Judit és Gina is elhalmozott minket!

Tegnapi nap szeminol technikát tanultunk és pikk-pakk bugyrot, meg tolltartót csináltunk. Én ezeket:


Aztán lendületbe jöttem és csináltam mégegy pikk-pakk bugyrot a megmaradt szeminolból, egy tolltartót a lila anyagomból (találtam mégegy kis darabot :-)), aztán beindult a fantáziám és a tanfolyam maradékait felhasználva (kombináltam Gina ötletével) készült mégegy akármi tartó. Ez egy kicsit magasabb, mint az eredeti recept.Lányok köszönöm!

4 megjegyzés:

 1. Örülök, hogy jól érezted magad, és hasznos volt a tudományom :))
  Biztos vagyok benne, hogy még találkozunk ilyen-olyan formában !
  Szép lett a lilád is :))

  VálaszTörlés
 2. Sok szépet és praktikusat varrtál, de nekem a kedvencem a lilád!!! Az valami nagyon kedves darab, tetszik a tűzése, a dísze, a szegélye, a cipzárhúzója... nyami,nyami!!!! :))

  VálaszTörlés
 3. Köszönöm Lányok!
  Én idáig nem is szerettem a lilát, de úgy látszik változom :-) Szóval biztosan lesznek még lila darabok! :-)

  VálaszTörlés